(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä (osa-aikainen), Tunne työ - suunnittele ura
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Sivistystoimi, Nuoriso -ja aikuiskoulutus

Silkkitehtaantie 5 c, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.04.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2019

Tunne työ - suunnittele ura-hankkeen (v. 2017-2019) tavoitteena on kehittää lukiokoulutuksen työelämälähtöisyyttä. Hanke on ESR-rahoitteinen laaja kumppanuushanke, jossa Vantaan kaupunki on yhtenä osatoteuttajana. Hankkeen tavoitteena on kehittää lukioiden opetus- ja ohjaushenkilöstön työelämätuntemusta sekä työelämälähtöistä pedagogiikkaa. Tavoitteena on myös kehittää lukiokoulutuksen rakenteita siten, että ne tukevat opiskelijoiden urasuunnittelua.

Vantaan kaupunki hakee osa-aikaista projektityöntekijää Tunne työ -hankkeeseen. Projektityöntekijän työaika on 50% kokonaistyöajasta. Projektityöntekijä palkataan ajalle 1.4-31.12.2019. Projektityöntekijänä työskentelet tiiviissä yhteistyössä Vantaan projektikoordinaattorin työparina. Toimit yhteistyössä myös Vantaan Tunne työ-hanketiimin kanssa, johon projektikoordinaattorin lisäksi kuuluu tällä hetkellä opettajia ja opinto-ohjaajia Vantaan lukioista.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi hankkeessa toteutettujen työelämälähtöisten toimintamallien dokumentointia. Pääset myös kehittämään työelämälähtöisen toimintakulttuurin ja valmisteilla olevan lukioiden työelämälähtöisyyssuunnitelman jalkautumista lukioihin yhdessä projektikoordinaattorin sekä opettajista koostuvan kehittämistiimin kanssa. Vantaan Tunne työ-hanketiimille on suunnitteilla työelämävalmennus, jonka koordinointiin ja suunnitteluun pääset myös mukaan.

Odotamme Sinulta yhteistyökykyä ja taitoa työskennellä sujuvasti projektikoordinaattorin työparina. Arvostamme kiinnostusta lukioiden työelämäyhteistyön kehittämiseen ja lukio-opettajien kanssa työskentelyyn.

Työ sopii esimerkiksi loppuvaiheen opintoja suorittavalle korkeakouluopiskelijalle.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Korkeakouluopiskelu käynnissä tai suoritettu

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2440,79 (kk-palkka on 50 % edellä mainitusta summasta, koska työaika on 50 %) euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Nuoriso- ja aikuiskoulutuksen johtaja, va. Ranki Ari

050 314 5378

etunimi.sukunimi(at)vantaa.fi


Tavoitettavissa

Lisätietoja tehtävästä: Antti Siltanen , Projektikoordinaattori. Puhelin: 043 827 2783, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)vantaa.fi.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.