(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä nuorisotyöhön
Vantaan seurakunnat

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Hakunilan seurakuntaan haetaan nuorisotyön projektityöntekijää
määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.1.2020–31.12.2021.

Hakunilan seurakunta on yhteisöllinen kaupunkiseurakunta Itä-Vantaalla, jossa monikulttuurinen toimintaympäristö muuttuu vauhdikkaasti. Täällä tehdään työtä rohkeasti yhdessä nuorten ja useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Hakunilan seurakunnan kasvatuksen työalalla haetaan uusia toimintatapoja ja tämä projektityö on osa työtapojemme kehittämistä.

Pidämme tärkeänä tiimityön osaamista ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta ihmisten kohtaamisesta sekä valmiuksia toimia erilaisissa yhteistyöverkostoissa. Odotamme kykyä uudistaa seurakuntaa yhdessä nuorten kanssa. Arvostamme seurakunnan nuorisotyön osaamista, monikulttuurisen työn valmiuksia ja viestinnällisiä taitoja.

Työhön kuuluu kerho- ja nuorisotyötä, koulutyötä, rippikoulutyötä, sekä ilta- ja viikonlopputyötä mm. nuorteniltoja, isostoimintaa ja erilaisia leirejä.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan tehtävään pätevöittävä tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Tehtävään valitun on toimitettava seurakunnan käytännön mukainen selvitys terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikosrekisteriote. Tehtävään valitun tulee olla konfirmoitu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Hakuaika päättyy 20.10.2019 klo 16, jolloin hakemusten liitteineen tulee olla Kirkko HR-järjestelmässä. Haastatteluun kutsuttaville asiasta ilmoitetaan 30.10. ja haastattelut pidetään 5.11. iltapäivällä ja illalla. Päätös tehtävään esitettävästä henkilöstä tehdään Hakunilan seurakunnan seurakuntaneuvoston kokouksessa 28.11.2019. Tehtävän täyttämisen osalta noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa Tuomo Kahenvirta, nuorisotyön esimies puh. 050 530 6691 (pe 4.10. klo 10–14, pe 11.10. klo 14–15).