(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä, Myönteisen erityskohtelun ohjelma
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuorisopalvelut
Nuorisopalvelut / Vantaan ammattiopisto Varia Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2020


Vantaan kaupungin nuorisopalveluissa on aloitettu 2019 alussa laaja, kolme vuotta kestävä kehittämistoiminta erityisnuorisotyön työmuotojen kehittämiseksi ja toteuttamiseksi eri oppilaitoksissa. Tällä hetkellä Varian ammattioppilaitoksessa työskentelee yhdeksän erityisnuorisotyöntekijää ja haemme  sijaisuuteen yhtä erityisnuorisotyötä tekevää projektityöntekijää työskentelemään Varian toimipisteeseen Vantaalle.

Projektityöntekijän tehtävän tarkoituksena on vahvistaa oppilaitoksissa olevien nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Keskeisimmät toimenpiteet tässä ovat tuen tarpeessa olevien nuorten varhainen tunnistaminen ja tukeminen yhteistyössä opettajien ja oppilashuollon kanssa, yhteisöllisyyden vahvistaminen koulussa ja vapaa-ajantoimintojen kytkeminen tukemaan opiskelua. Lisäksi projektityöntekijät osallistuvat nuorisotyön asiantuntijana uuden työmallin kehittämiseen sekä siitä tiedottamiseen, dokumentointiin, hanketyön suunnitteluun, arviointiin ja raportointiin.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.

Työaika on pääosin perinteisten toimistoaikojen puitteissa, joitain poikkeuksia lukuun ottamatta. Työ alkaa 3.2.2020 Haastattelut toteutetaan viikoilla 4 ja 5.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto ja pitkä kokemus alalta (vähintään 3 vuotta).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta. Edellytämme alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä.

Luemme eduksi: Koulumaailman ja oppilaitosyhteistyön tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2269,41 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Koeajan kesto on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Projektiesimies Holopainen Anna

040 355 2192, anna.holopainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa Lisätietoja: ke 8.1. klo 14.00-15.30 ja ke 15.1. klo 14.30-15.30


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.