(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä, kokoaikainen, Fortum Waste Solutions Oy
Fortum Waste Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020
Oletko valmis kehittämään Fortumin toimintaa? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten reippautta, aktiivisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme projekityöntekijä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Fortum Oy:lle, projektityöntekijää kuukauden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Fortumille. Aloitus tehtävässä on 16.11.

Projektityöntekijän tehtävässä iso osa työajasta kuluu kuljetuksia ja työlajeja seuratessa. Kirjaat valmiiseen excel-pohjaan kellotettuja aikoja eri tehtävien tekoon, etsien samalla poikkeamia, joihin kuluu selvästi enemmän aikaa. Pääset aidosti vaikuttamaan Fortumin toimintaan, sillä tehtävänäsi on hahmottaa ja selvittää, mihin aika kuluu ja miten työntekoa voisi tehostaa. Tässä roolissa menestymistä tukevat tärkeimmät pehmeät taidot ovat reippaus, aktiivisuus ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävään valitulle henkilölle saatetaan tehdä huumausaineselvitys.

Pääasialliset tehtävät
  • Vastaat kuljetusten ja työlajien kellottamisesta
  • Etsit poikkeamia
  • Selvität, miten työtä voisi tehostaa
Odotamme sinulta
  • Aikaisempaa kokemusta logistiikka- tai kuljetustyöstä
  • Hyvät Microsoft Office-taidot
  • Reipasta ja aktiivista asennetta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Hankkia kokemusta kansainväliseltä yritykseltä, joka muuttuu ja kehittyy jatkuvasti
  • Kehittää projektityötaitojasi
  • Osallistua mielenkiintoiseen projektiin

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.11.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.
Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!