(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä, keskeyttämisestä kohtaamiseen- ESR- hankkeeseen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Nuorisopalvelut / VARIA Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 10.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Vantaan kaupungin nuorisopalveluissa on aloitettu 2019 alussa laaja, kolme vuotta kestävä kehittämistoiminta erityisnuorisotyön työmuotojen kehittämiseksi ja toteuttamiseksi eri oppilaitoksissa. Tällä hetkellä Varian ammattioppilaitoksessa työskentelee yhdeksän erityisnuorisotyöntekijää.  Haemme Keskeyttämisestä kohtaamiseen ESR- hankkeen tiimiin yhtä erityisnuorisotyötä tekevää projektityöntekijää työskentelemään Varian toimipisteeseen Vantaalle.


Projektityöntekijän tehtävän tarkoituksena on vahvistaa oppilaitoksissa olevien nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Keskeisimmät toimenpiteet tässä ovat tuen tarpeessa olevien nuorten varhainen tunnistaminen ja tukeminen yhteistyössä opettajien ja oppilashuollon kanssa, yhteisöllisyyden vahvistaminen koulussa ja vapaa-ajantoimintojen kytkeminen tukemaan opiskelua. Lisäksi projektityöntekijät osallistuvat nuorisotyön asiantuntijana uuden työmallin kehittämiseen sekä siitä tiedottamiseen, dokumentointiin, hanketyön suunnitteluun, arviointiin ja raportointiin.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan. Työaika on pääosin perinteisten toimistoaikojen puitteissa, joitain poikkeuksia lukuun ottamatta. 

Haastattelut toteutetaan viikolla 6.
 
 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto ja pitkä kokemus alalta (vähintään 3 vuotta).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta. Edellytämme alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä.

Luemme eduksi: koulumaailman ja oppilaitosyhteistyön tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2269,41 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Projektiesimies Holopainen Anna

040 355 2192

anna.holopainen@vantaa.fi


Tavoitettavissa ti 28.1. klo 15.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.