(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä, Keskeyttämisestä kohtaamiseen -ESR-hanke
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, liikuntapalvelut
Nuorisopalvelut

Silkkitehtaantie 5 , 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 29.07.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Vantaan kaupungin nuorisopalveluissa on aloitettu 2019 alussa laaja, kolme vuotta kestävä kehittämistoiminta erityisnuorisotyön työmuotojen kehittämiseksi ja toteuttamiseksi eri oppilaitoksissa. Tällä hetkellä Varian ammattioppilaitoksessa työskentelee viisi erityisnuorisotyöntekijää, joiden lisäksi haemme nyt Keskeyttämisestä kohtaamiseen ESR- hankkeeseen kolmea erityisnuorisotyötä tekevää projektityöntekijää lisää työskentelemään Varian eri toimipisteisiin Vantaalle. 

Projektityöntekijän tehtävän tarkoituksena on vahvistaa oppilaitoksissa olevien nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Keskeisimmät toimenpiteet tässä ovat tuen tarpeessa olevien nuorten varhainen tunnistaminen ja tukeminen yhteistyössä opettajien ja oppilashuollon kanssa, yhteisöllisyyden vahvistaminen koulussa ja vapaa-ajantoimintojen kytkeminen tukemaan opiskelua. Lisäksi projektityöntekijät osallistuvat nuorisotyön asiantuntijana uuden työmallin kehittämiseen sekä siitä tiedottamiseen, dokumentointiin, hanketyön suunnitteluun, arviointiin ja raportointiin.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto ja pitkä kokemus alalta (vähintään 3 vuotta)

Luemme eduksi: Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta. Edellytämme alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä, sekä koulumaailman ja oppilaitosyhteistyön tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2269,41 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko Työaika on pääosin perinteisten toimistoaikojen puitteissa, joitain poikkeuksia lukuun ottamatta.


Yhteystiedot:

Hankepäällikkö Kähkönen Pekko

0400 427 715

pekko.kahkonen@vantaa.fi


Tavoitettavissa Lisätietoja: ti 21.5., klo 13.30-14.30 Haastattelut toteutetaan viikoilla 23-24


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.