(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä kesäksi K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Etsimme kesätyöntekijää digitaalisten omien kanavien ja sisältöjen pariin


Innostutko digitaalisesta tekemisestä ja uusista haasteista? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule tekemään töitä hyvässä porukassa omien sisältöjen ja kanavien parissa.


K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa kesätyöntekijää avustamaan erilaisten digitaalisten sisältöjen tuottamisessa ja hallinnoinnissa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Työskentelet erilaisten digitaalisten kanavien parissa, joissa pääset muun muassa osallistumaan verkkosivujemme kehitykseen ja erilaisten digitaalisten sisältöjen tuottamiseen. Työskentelet K-ryhmän päivittäistavarakaupan markkinointi -yksikössä Helsingin Ruskeasuolla. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.


Odotamme sinulta:
- Olet ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä. Otat vastuuta, olet järjestelmällinen ja teet sen, minkä lupaat.
- Sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä etkä kaihda rutiininomaisiakaan tehtäviä.
- Olet taitava kirjoittaja ja osaat tuottaa asiakaslähtöistä sisältöä.
- Olet ruokaosaaja joko koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta.
- Arvostamme aikaisempaa kokemusta tai koulutusta digitaalisen markkinoinnin ja/tai sisältömarkkinoinnin alalta.
- Aikaisempi Photoshop, Contentful, Google Analytics tai SEO osaaminen lasketaan eduksi.


Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtävän digitaalisten kanavien ja sisältöjen parissa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa uuden sisällön tuottamista niin verkkosivuille, K-Ruoka-sovellukseen kuin someenkin.
- Mahdollisuuden päästä tekemään ja kehittämään oman median sisältöjä asiakaslähtöisesti.
- Osaavan ja inspiroivan tiimin, jossa jaetaan oppeja ja kehitytään yhdessä.
- Näköalapaikan päivittäistavarakaupan markkinointiin sekä vahvan oman median kehittämiseen yhtenä Suomen suurimmista alan toimijoista.


Haemme kesätyöntekijää vuosilomasijaiseksi touko-elokuulle 2019.


Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Johanna Ekholm sähköpostitse johanna.ekholm@kesko.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


-----------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.