(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä ilmastotyöhön, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Työavain 4-35-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.05.2018 (päättyy 30.09.2018)
Hakuaika päättyy 23.02.2018  kello 15:45
Espoon ympäristökeskus, Kirkkojärventie 6 B 02770 ESPOO
Tekninen ja ympäristötoimi, Ympäristökeskus
Ympäristö ja terveydensuojelu

Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako sinua kaupunkien rooli kansainvälisessä ilmastotyössä?

Ympäristökeskuksen harjoittelijana osallistut Espoon ilmastotyöhön mm. raportoimalla (englanniksi) kansainvälisille ilmastosopimuksille Espoon asettamista ilmastotavoitteista ja suunnitelluista ja tehdyistä toimenpiteistä sekä osallistumalla kaupungin sisäisen ilmastotyön edistämiseen. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan se voi olla esimerkiksi tiedonhakua ja tilastointia tai ilmastoviestintää esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Tukena harjoittelussa on ympäristökeskuksen ilmastotiimi ja kaupungin ilmastotoimijoiden verkosto.

Kelpoisuusvaatimus:  Edellytämme soveltuvia korkeakouluopintoja ja vähintään 20 vuoden ikää.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, Excel-osaamista ja perustietoa ilmastonmuutoksesta ja kuntien ilmastotoimista.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja työtä pelkäämättömyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 1800,00 €/kk
Työaika: klo 8:00-15.51

Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että tutkimus- ja selvitystehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -tiedotuksessa. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa pääkaupunkiseudun yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä

Linkki lisätietoihin 

Johtava ympäristöasiantuntija Leena Sjöblom
050 353 3063

Ympäristöasiantuntija Tuija Stambej
046 877 3420