(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä HR-osastolle (TOK)
Turun Osuuskauppa, HR

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Etsimme henkilöstöresurssitiimiimme

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2019 asti. Tehtävä on kokoaikainen.

Turun Osuuskaupan henkilöstöresurssitiimi toteuttaa, kehittää ja johtaa pitkän ja lyhyen aikavälin henkilöstöresurssisuunnittelua.

HR-osaston projektityöntekijänä vastaat syksyn 2018 projektien käytännön hallinnasta, kalenteroinnista ja tiedonkulusta. Työ edellyttää jatkuvaa yhteydenpitoa ja vuorovaikutusta organisaation eri toimijoiden kanssa, ja vaatii sinulta itsenäistä työskentelyotetta, loistavia organisointitaitoja, aikatauluissa pysymistä sekä erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja ja esiintymiskykyä. Työtehtävissäsi huolehdit projektien organisoinnista ja aikatauluttamisesta ja aikataulujen pitämisestä sekä viestit tiiviisti projektin etenemisestä eri tahoille ja esiinnyt erilaisissa palaveri- ja koulutustilaisuuksissa. Työ edellyttää oman auton käyttöä sekä mahdollisuutta työskennellä joustavasti eri vuorokaudenaikoina.

Tulet työskentelemään osana vauhdikasta HR-tiimiä, jossa saat haasteellisen tehtäväkokonaisuuden hoitaaksesi. Työ HR-osastolla tarjoaa sinulle jatkuvan oppimishaasteen ja osaamisen kehittymisen. Lisäksi
Turun Osuuskauppa tarjoaa sinulle TOK:n ja S-ryhmän laajat henkilöstöedut, jotka pääset katsomaan täältä: http://bit.ly/2HRMoRo.

Tunnistitko tästä kuvauksesta itsesi? Me haluamme kuulla sinusta 15.7.2018 mennessä.

Kysy lisätietoja tehtävästä tiimin esimieheltä Ollilta (Olli Saarinen, henkilöstöresurssipäällikkö p. 010 764 4059) 19.6. klo 12-14, 20.6. klo 15-17 tai 21.6. klo 9-11.

Saatamme olla sinuun yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä toisen vaiheen osalta. Hakuprosessi etenee videotehtävän, ryhmätehtävän, yksilöhaastattelun sekä henkilöarvioinnin kautta valintoihin, jotka pyrimme tekemään 31.8.2018 mennessä.