Projektityöntekijä, Helsinki
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021
Etsimme asiakkaallemme Helsingin keskustaan

PROJEKTITYÖNTEKIJÖITÄ.

Työtehtävänäsi on soittaa läpi asiakkaan kumppaneita ns. KYC projektin tiimoilta (asiakkaan tunteminen) prosessimme loppuun viemisessä.

Asiakas on kerännyt KYC tiedot 70%:lta kumppanilta ja tarvitsevat nyt apuja soittamaan nämä loput n. 500 kumppania läpi, joilta tunnistamistiedot vielä puuttuvat. Projektityöntekijä siis soittaa kumppanille listojen mukaan ja muistuttaa/ohjaa/neuvoo heitä miten KYC prosessi saatetaan loppuun. Käytännössä kumppaneille lähtee meilitse linkki, jonka kautta pääsee tunnistautumaan ja taulukko, johon asiakastiedot täytetään. Tehtävään on kattava perehdytys ja työtä tehdään asiakaan toimistolta käsin Helsingin keskustassa.

Työn luonne on määräaikainen, alkaen 20.9. ja työn kesto on ainakin 1.10. Työtä on tarjolla 37,5h/vko. Työpäivät sijoittuvat arkipäiville ja työaika on 9-17. Palkkaus tehtävässä on 11,93€/h HPL työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde muodostetaan Staffpointin ja työntekijän välille.


Edellytämme sinulta

Erinomaista suomen ja englannin kieltä, erityisesti kirjallista
Ratkaisukeskeistä työskentelytapaa
Kokemusta asiakaspalvelusta


Kiinnostuitko?

Huomioithan, että työt alkavat mahdollisimman pian, joten toimi pikaisesti! Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä kuvallinen CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Resurssipäällikkö, Toimisto, ICT, Contact Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
044 7866182
annika.kuivalainen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot