(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä (Excel), kokoaikainen, Fortum Oyj, Riihimäki
Fortum Waste Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Fortumille Projektityöntekijää kuukauden mittaiseen Excel-projektiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Fortumille kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä voit sijoittua Jämsään, Riihimäelle tai Turkuun. Aloitus tehtävässä on 9.3.2020.

Projektin tavoitteena on tuottaa pohjataulukko, jota voidaan jatkossa käyttää laskelmissa. Tuotteen on jaettu kolmeen pääryhmään ja 18 alaryhmään. Excel- laskentataulukossa lasketaan ja automaattisesti seurataan erilaisia omakustannehintoja sekä kustannus- ja kannattavuuslaskelmia syöttämällä hinnat ja kulut. Kustannuslaskelmassa kustannukset jaotellaan lajeittain.

Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja.

Pääasialliset tehtävät
  • Tutustuminen Jämsänkosken voimalaitokseen
  • Tietojen kerääminen ja syöttäminen
  • Excel-taulukon tuottaminen
Odotamme sinulta
  • Hyviä Excel-taitoja (Pivot)
  • Liiketoimintaymmärrys laskemien suhteen (esim. myyntivoitot, kustannuslaskelmat)
  • Tarkkuutta
  • Oma-aloitteisuutta
Tarjoamme sinulle
  • Mielekkään projektin
  • Hyvän perehdytyksen
  • Ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.2.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.