(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä dokumentointitehtäviin UPM:lle Tampereelle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2019
UPM-Kymmene Oyj etsii toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektiinsa avustavia käsiä dokumentointitehtävien pariin! Kahden kuukauden pituinen projektityö sopii loistavasti kesätyöksi, josta saa merkittävää kokemusta tulevaisuutta varten. Mikäli Office-ohjelmat, erityisesti Power Pointin käyttö on sinulla hyvin hanskassa ja haluat päästä osalliseksi mielenkiintoiseen projektiin saaden samalla kosketuspintaa liiketoimintaprosesseista, lue lisää ja hae! Etenemme heti sopivien hakijoiden löydettyä.
KUVAUS
Academic Work etsii kahta kokoaikaista projektityöntekijää Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä UPM-Kymmene Oyj.
TYÖNKUVA
UPM:n finance ja business -organisaatioihin ollaan ottamassa käyttöön uusi toiminnanohjausjärjestelmä. Tässä tehtävässä tulet avustamaan toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektissa dokumentointitehtävien muodossa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu olemassaolevien dokumenttien ja suositusten hyödyntämistä dokumentoinnissa, prosessia kuvaavien vuokaavioiden tekemistä sekä UPM:n vastuiden validiointia ja päivittämistä. Dokumentoinnin vuokaaviot tulevat kuvastavamaan kaikkia prosessiin liittyviä toimintoja.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluaa päästä tutustumaan yritysmaailman prosesseihin projektityön kautta suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta, teknilliseltä tai kaupalliselta alalta. Voit olla jo valmistunut, tai parhaillaan suorittamassa opintojasi. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme sinulta hyvää osaamista Office-ohjelmista, erityisesti Power Pointista. Osaaminen Microsoft Visiosta tai vastaavasta työkalusta katsotaan eduksi. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta liiketoimintaprosessien dokumentointitehtävistä, mutta emme edellytä tätä. Työntekijänä olet aikaansaava, järjestelmällinen sekä joustava tiimipelaaja. Pystyt myös kommunikoimaan työssäsi sekä suomen että englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (teknillinen tai kaupallinen)
* Hyvä osaaminen MS Office-ohjelmista, erityisesti Power Pointista
* Oma-aloitteinen ja järjestelmällinen työote
* Suomen ja englannin kielen sujuvat taidot


Eduksi katsotaan myös osaaminen Microsoft Visiosta tai vastaavasta työkalusta sekä aikaisempi kokemus liiketoimintaprosessien dokumentointitehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 2kk

Paikka: Tampere

Julkaisupäivämäärä: 30.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
UPM biometsäteollisuuden edelläkävijänä rakentaa kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella. UPM luo uusiutuvia ja vastuullisia vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin. Heidän tuotteensa valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Vahva asema metsäbiomassan hankinnan ja jalostuksen arvoketjussa mahdollistaa kiertotalouteen pohjautuvat ratkaisut kaikissa heidän liiketoiminnoissa. Lisäksi UPM kehittää koko ajan uusia loppukäyttömahdollisuuksia.
UPM:n toimintaa ohjaavat arvot: luota ja ole luotettava, tuloksia yhdessä ja uusiudu rohkeasti.