(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä, dokumentointi ja laskutus, Oulu
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Etsimme projektityöntekijää dokumentoinnin ja laskutuksen pariin! Nautitko Excelillä työskentelystä? Ovatko laskutukseen liittyvät tehtävät ovat sinulle tuttuja? Eltelillä pääset näkemään ja kokemaan uudesta näkökulmasta, miten alan johtava tekijä luo kasvuaan turvaamalla yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Yrityksessä riittää erilaisia uramahdollisuuksia mielenkiintoiselle henkilölle tulevaisuudessakin.
KUVAUS
Tässä työssä pääset vastaamaan työmaiden laskutustaloudesta. Olet erinomainen Excelin käyttäjä ja tarkka työssäsi. Päivittäisessä työssäsi tarkastat työmaadokumentteja, hoidat laskutukseen liittyviä asioita ja kommunikoit eri sidosryhmien kanssa sujuvasti esimerkiksi erilaisten selvitystöiden tiimoilta.

Tarjoamme


* Tässä tehtävässä pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta tunnetussa ja kansainvälisessä yrityksessä!


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Työmaadokumenttien tarkastus
* Laskutus
* Sidosryhmien kanssa kommunikointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus (esim. tradenomi AMK)
* Erinomaiset Excel-taidot
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Tarkka
* Huolellinen
* Yhteistyökykyinen
* Itsenäinen ja vastuuntuntoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan kesäkuun puoliväli-elokuun alku 2019
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Oulu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltelin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eltel Networks Oy on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.