(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä digitaalisen liiketoiminnan kehitykseen
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Kehitämme vahvasti digitaalista liiketoimintaamme ja haemme nyt Service Centeriimme Vantaan Tammistoon

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ 

3-4 kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen, keskimäärin 37,5 h / vko.

<!--StartFragment-->Projektityöntekijän tehtäväkenttään kuuluu tuotetiedon hallinnan projektiin liittyvät avustavat työtehtävät, kuten tuotedatan täydennykset ja korjaukset, verkkokaupan kategorioiden perustamista uuteen testiympäristöön, sekä verkkokauppakategorioiden urlien uudelleen ohjaukset.

Lisäksi tehtäviin kuuluu verkkokaupan tekniseen kehitykseen liittyvät avustavat työtehtävät, kuten verkkokaupan uusien toiminnallisuuksien tai osa-alueiden testaaminen testiympäristössä sekä kuljetuskategorioiden määrittely.

<!--EndFragment-->Toivomme sinulta erittäin sujuvaa itsenäistä työskentelyotetta, sekä tarkkuutta ja erinomaista kykyä ottaa haltuun uudet järjestelmät tehtävien vaatimalla tasolla. Lisäksi edellytämme, että asiakaslähtöisyys ohjaa ajatteluasi ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. 

 Osittainen etätyö on mahdollista sopimuksen mukaan, työn aloitus mahdollisimman pian. 

Tarjoamme työpaikan vakavaraisessa, kasvavassa kaupan alan yrityksessä, sekä mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työyhteisössä!

Jätä hakemus viimeistään 27.5.