(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä (avoin hakemus)
Barona Customer Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsitkö tulevalle syksylle projektitöitä mielenkiintoisista toimisto-, asiakaspalvelu- tai back office -tehtävästä? Oletko kiinnostunut lähtemään nopealla startilla töihin mahdollisesti jo syyskuun aikana? Meillä avautuu säännöllisesti tehtäviä, joissa pääset äkkilähdöllä kartuttamaan kokemusta eri asiakasyrityksissämme!

Haemme nyt back office- ja asiakaspalveluhenkilöitä eri pituisiin asiakasprojekteihin. Työtehtäväsi voivat liittyä mm.

  • tilausten tallennukseen ja hallinnointiin
  • asiakaskohtaamisiin puhelimitse ja sähköpostitse
  • korvaushakemusten käsittelyyn
  • tai erilaisiin hallinnollisiin tehtäviin.

Tehtävien kestot ovat tyypillisesti 2-3 kuukauden mittaisia, mutta välillä jotkin tehtävät vaativat pidempää sitoutumista työhön.

Tehtävissä pärjää parhaiten henkilöt, jotka nopeasti oppivat uudet asiat ja ovat valmiita hyppäämään nopeallakin aikataululla uusiin haasteisiin. Back office -roolissa korostuu tyypillisesti tarkkuus, huolellisuus sekä selvittelytaidot ja taas asiakaspalvelutehtävissä korostuu ongelmaratkaisukyky, asiakaslähtöisyys sekä tiedon etsintä taidot.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja toimistotehtävistä, mutta tärkeintä on asenteesi ja halu oppia. Jos olet hyvä tietokoneen kanssa, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin, laitathan hakemusta tulemaan! Hakemuksessa on hyvä tuoda esille, miten pitkäksi aikaa olet hakemassa määräaikaista tehtävää ja minkälaisissa tehtävissä koet olevasi parhaimmillasi.