(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä asiakaspalveluun, Nivos Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020Tule työskentelemään yritykseen, jossa asiakas on ykkönen!


Me Nivoslaiset teemme töitä asiakkaillemme suurella sydämellä, intohimolla ja ammattitaidolla. Edelläkävijyys lähtee nimittäin ihmisistä. #Nivosmeninki on ratkaisujen löytymistä asiakasnäkökulmasta ja yhteen hiileen puhaltamista, nopeaa reagointia ja jatkuvaa uusien parempien ratkaisujen etsintää.

Haemme asiakaspalveluun projektityöntekijää opintovapaan sijaiseksi

Tule meille työkaveriksi tekemään monipuolisia asiakaspalvelun tehtäviä. Tehtäviisi kuuluu mm. liittymäpalvelun hoitaminen ja sopimustekniset asiat. Lisäksi pääset mukaan kehittämään raportointia, datahubia ja liittymäpalvelua kaikkien Nivoksen liittymien osalta. 


Avaimet menestykseen sinulla on, kun olet oma-aloitteinen, kehityshenkinen ja uskallat tarttua tekemiseen. Olet tiimipelaaja, joka pitää pyörät pyörimässä. Nivos on monialayhtiö, jossa tarjoamme energia- vesi ja nettipalveluita asiakkaillemme. Emme odota, että olet expertti kaikessa, mutta sinua auttaa, jos opit nopeasti ja hahmotat laajempia kokonaisuuksia hyvin. Tässä tehtävässä energia-alan ymmärrys ja kokemus on toivottavaa. Tehtävä edellyttää myös hyvää tietoteknistä osaamista.


Autamme sinua onnistumaan tarjoamalla loistavan, valmentavan esimiestyön ja asiantuntijatiimin tuen sekä vastuuta ja vapautta tehtävän itsenäiseen suorittamiseen. Meillä on hyvät henkilöstöedut ja hyvä ilmapiiri. #NivosMeininki lähtee meistä tekijöistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Nivoksella asiakaspalvelupäällikkö Annika Andersson, puh 040 635 1630. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän työhakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseessä olevan työpaikkailmoituksen alta 15.3.2020 mennessä. Lisätietoja Henkilöstöpalvelu Heimosta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102.


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.