(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä, 5 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuorisopalvelut
Nuorisopalvelut

Kielotie 20 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.02.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Vantaan kaupungin nuorisopalveluissa on aloitettu laaja, kolme vuotta kestävä kehittämistoiminta erityisnuorisotyön työmuotojen kehittämiseksi ja toteuttamiseksi eri oppilaitoksissa. Sen myötä palkkaamme kolme erityisnuorisotyötä tekevää projektityöntekijää kolmelle eri yläkoululle ja kaksi Varian ammattioppilaitokseen.

Projektityöntekijän tehtävän tarkoituksena on vahvistaa oppilaitoksissa olevien nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Projektin keskeisimmät toimenpiteet ovat tuen tarpeessa olevien nuorten varhainen tunnistaminen ja tukeminen yhteistyössä opettajien ja oppilashuollon kanssa, yhteisöllisyyden vahvistaminen koulussa ja vapaa-ajantoimintojen kytkeminen tukemaan opiskelua. Projektityöntekijä tukee nuoria tarvelähtöisesti henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman pohjalta ja tukee nuoria vapaa-ajalla nuorisotyön keinoin.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työ, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto ja pitkä kokemus alalta (vähintään 3 vuotta)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta. Edellytämme alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä.

Luemme eduksi: Koulumaailman ja oppilaitosyhteistyön tuntemuksen.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2246,94 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 5

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Nuorisotyön päällikkö (yläkoulujen projektityöntekijät) Mäkelä Pekka
puhelin: 0400 773 282

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9:00-16:00

Pekko Kähkönen 15.1.2019 alkaen (Varian työntekijät)

puhelin: 0400 427 715

etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.