(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme kahta projektityöntekijää kehittämään jalkautuvaa toimintamallia varhaisen tuen työlle koulun ja sosiaaliohjauksen yhteistyönä. Projektityöntekijä työskentelee pääsääntöisesti yhdessä erityisopettajataustaisen asiantuntijan kanssa. Työparit työskentelevät pilotoinnin aikana Koillis-Helsingin kouluilla.

Kehittämistoiminta on osa OPH:n koulutuksellisen tasa-arvon kehittämishanketta. Työparikokeilun tavoitteena on rakentaa moniammatillisen työn malli, jossa varhaisella tuella voidaan puuttua alkaviin ongelmiin sekä tukea oppilaiden opiskelua lähikoulussa. Tavoitteena on ennaltaehkäistä koulupudokkuutta ja syrjäytymiskierteen kehittymistä. Työskentely painottuu lyhytaikaisiin interventioihin, joilla vähennetään esimerkiksi koulupoissaoloja tai muita koulunkäyntiin liittyviä haasteita.

Projektityöntekijän tehtäväkuva on monipuolinen, sisältäen työskentelyä perheiden kanssa kotona, sekä yhteistyötä oppilashuollon kanssa, konsultaatiota sekä verkostotyötä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää näkemystä ja osaamista perheiden kanssa tehtävästä työstä.

Työ vaatii itsenäistä työotetta, koska työntekijän vastuulla on myös kehitettyjen toimintamallien arviointi ja kuvaaminen sekä hankkeeseen liittyvä raportointi.

Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Monikulttuurisen työotteen osaaminen
Varhaisen tuen työn kokemus
Hyvät verkostoitumistaidot