Projektityöntekijä, 2 paikkaa, Vantaan etsivään nuorisotyöhön
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Vantaan etsivä nuorisotyö Kipinä

Ratatie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.06.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2022


Haemme Vantaan etsivään nuorisotyöhön Sinua etsivän nuorisotyön ammattilainen!

Tarjoamme Vantaan etsivässä nuorisotyössä ohjausta vantaalaisille 16–28-vuotiaille peruskoulun päättäneille, koulutuksen ja työn ulkopuolella oleville nuorille. 

Jalkautuva etsivä nuorisotyö on uusi työmuoto Vantaalla, jossa etsivä työskentelee kauppakeskuksissa, leipäjonoissa, kirjastoissa ja muissa julkisissa ja puolijulkisissa tiloissa, joissa nuorten aikuisten oletetaan viettävän aikaansa. Etsivän nuorisotyön jalkautuvassa työmuodossa korostuu palveluohjaus. Nuoria aikuisia ohjataan työhön, koulutukseen tai elämänhallintaa tukeviin palveluihin.

Tehtävääsi kuuluu tavoittaa, kohdata ja tukea nuorta oman elämänsä suunnittelussa ja etsiä yhdessä nuoren kanssa vastauksia häntä askarruttaviin kysymyksiin. Odotamme sinulta vahvaa kokemusta nuorten, nuorten aikuisten ja syrjäytymisriskissä olevien nuorten parissa tehtävästä työstä. Työssäsi kohtaat vaikeassakin elämäntilanteessa olevia nuoria, joten tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, epävarmuudensietokykyä, vastuullisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Koska kyseessä on uusi työmuoto, työhön kuuluu sekä kokeilua että kehittämistä, mutta myös työn dokumentointia ja arviointia.

Vantaan etsivä nuorisotyö on osa nuorten aikuisten palvelujen kokonaisuutta, johon kuuluu nuorten työpajat sekä nuorten aikuisten harrastus- ja vapaa-ajantoiminta. Vantaan etsivä nuorisotyö kuuluu yksilö-, pari- ja ryhmätyö, palveluohjaus, verkossa tehtävä työ, kotiin vietävä työ sekä monialainen verkostotyö. Etsivään nuorisotyöhön tulevat vantaalaisista nuorista tehdyt yhteydenottopyynnöt. Yhteydenottopyyntöjä tulee muun muassa oppilaitoksista ja kouluista, puolustusvoimilta ja nuoren läheisiltä. Myös nuoret itse voivat ottaa yhteyttä. 

Miksi Sinun kannattaa hakea meille töihin?

Meillä on moniammatillisen työyhteisö. Etsivän nuorisotyön tiimin kuuluu tällä hetkellä 15 etsivää, joista yksi on sairaanhoitaja. Meillä on mukava työyhteisö eikä pilkettä puutu silmäkulmasta! Työpisteenä toimii Kipinätalo, joka sijaitsee Tikkurilan ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työ painottuu iltavuoroihin ja sisältää myös viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja haasteellisen työn, jota ohjaavat Vantaan kaupungin arvot: avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Meillä on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarjoamme työntekijöille työnohjauksen. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Työn määräaikaisuus johtuu etsivän nuorisotyön hankerahoituksesta. 

Tutustu Nuorisotyö työntekijöiden silmin - etsivä nuorisotyöntekijä

 

COVID19-pandemiasta johtuen rekrytointiprosessi suoritetaan kokonaan tai osittain verkon välityksellä vallitsevasta tilanteesta riippuen. Osalle hakemuksen lähettäneistä lähetetään videohaastattelukutsu. Videohaastattelusta osa kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun. Haastatteluja suoritetaan myös hakuprosessin aikana. Haastattelut suoritetaan pääsääntöisesti viikolla 18.
 
Tervetuloa mukaan ammattitaitoiseen ja iloiseen porukkaamme töihin!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Riittävä kokemus nuorten kanssa tehtävästä työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2421,01 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Etsivän nuorisotyön esimies

Ruotonen Päivi

+358 50 302 6059

paivi.ruotonen@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin 9-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446308
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa