Projektityönjohtaja lasialalle
Itä-Helsingin Lasi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Itä-Helsingin Lasi Oy hakee

PROJEKTITYÖNJOHTAJAA LASIALALLE (Rakennusmestari/-insinööri)

Haetaan Helsinkiin Projektityönjohtajaa lasialan monipuolisiin tehtäviin. Koulutuksesi täyttää pätevyyden toimia rakennustöissä työnjohtajana. Johdat hankkeita yhdessä tiimisi kanssa, johon kuuluvat tarjouslaskijat ja työnjohtajat. Avustat myös tarjouslaskennan yksikköämme. 

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ammattilainen. Edellytämme ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työtehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot. Työn menestyksellisessä hoitamisessa auttaa aiempi kokemus rakennusalan, lasialan tai alumiinirakennusalan tehtävistä. Suomen kielen taito on välttämätön. Sinun tulee hallita Microsoft-ohjelmistot ja sinulla on hyvät tietotekniset yleistaidot.

Yrityksemme on vakavarainen ja toiminut lasialalla jo yli 35 vuotta. Yrityksemme työllistää noin 30 henkeä. Työsuhde on vakituinen. Tarvittaessa autamme asunnon löytämisessä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 31.1.2021 sähköpostilla tapio.torro(at)lasiliike.fi tai soita arkisin klo 8-16: 09-7557979. 

Lähetä hakemuksesi ripeästi, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Itä-Helsingin Lasi Oy, Tulppatie 7, 00880 Helsinki
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1409199
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Helsinki