(Poistunut julkaisusta)

Projekti/työmaainsinööri, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Helsinkiin PROJEKTI/TYÖMAAINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen! 

Asiakkaamme on suomalainen keskisuuri ja vakavarainen perheomisteinen rakennusalan yritys, joka on kasvanut voimakkaasti viime aikoina. Yrityksellä on käynnissä useita mittavia rakennus- ja suunnitteluprojekteja Suomessa, ja he ovat erikoistuneet pientaloalueisiin.

Työtehtävän kuvaus

Työmaan projekti-insinöörinä  sinulla on kokonaisvastuu työmaan aikataulujen laadinnasta ja seurannasta, kustannusohjauksesta, hankintojen valmistelusta sekä työmaan laadunhallintaan liittyvät tehtävät. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen ja kokenut tiimi. Työnkuva on monipuolinen, ja sitä voidaan jonkin verran muokata hakijan vahvuuksien mukaan.

Hakijan profiili

Etsimämme henkilö on koulutukseltaan rakennusalan insinööri tai rakennusalan DI, jolta löytyy kokemusta työmaatyöskentelystä ja-/tai vastaavista tehtävistä. Arvostamme kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, yhteistyötaitoja sekä halua kasvaa ja kehittyä.

Tarjoamme

Tarjoamme vastuuta ja haasteita. Tarjolla on loistava näköalapaikka ja erinomaiset kehittymismahdollisuudet rakennusalalla alalla paikkansa lunastaneen lämminhenkisen rakennusalan yrityksen palveluksessa. Palkkaus on myös neuvoteltavissa ja  kilpailukykyinen. Yritys haluaa muistaa ja palkita työntekijöitä- liiketoiminnan mahdollistajaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Etenemme haussa heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen, puh. 050 537 4289. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.