(Poistunut julkaisusta)

Projektitutkija
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Mittaustekniikan yksikössä on avoinna määräaikainen projektitutkijan tehtävä 1.8.2019 alkaen 12 kk:n ajaksi. Tehtävän sijoituspaikka on Kajaani ja työsuhde on Oulun yliopistoon.

Projektitutkijan pääasiallinen tehtävänä on tutkimus- ja kehitystehtävien tekeminen Mittaustekniikan yksikön hankkeissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu raportoinnissa avustaminen ja kokemuksen mukaan avustaminen hankkeiden suunnittelussa. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä tutkimusryhmän ja alueen toimijoiden, kuten yritysten kanssa. Pääasiassa työtehtävät ovat Terveyden ja hyvinvoinnin tutkimusryhmän hankkeissa.

Hakijalta odotetaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja tutkimuskokemusta vähintään yhdellä seuraavista aloista: sähkökemia, solubiologia ja soluviljely, mikrobiologia, fermentointitekniikat. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, organisointikykyä, sekä innostunutta ja itsenäistä työotetta. Kokemus hankesuunnittelussa ja tutkimusrahoituksen hankkimisessa katsotaan eduksi.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 8. Tämän lisäksi tulee henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka on korkeintaan 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hakemus liitteineen pyydetään jättämään sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 17.6.2019. Rekrytointi tapahtuu hakemusten ja haastattelujen perusteella. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat professori Vesa Virtanen, vesa.virtanen (at) oulu.fi, puh. 0294 484669 ja tutkimuspäällikkö Pekka Kilpeläinen, pekka.t.kilpelainen (at) oulu.fi, puh. 0294 488111.