(Poistunut julkaisusta)

Projektitutkija
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Oletko kiertotalouden, ympäristöalan tai EU-rahoitteisten projektien ammattilainen? Tunnetko rakentamisen elinkaaren aikaisia mahdollisuuksia ilmastohaasteeseen vastaamisessa?

Haemme seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle Helsinkiin

projektitutkijaa

rakentamisen kiertotaloutta ja kestävää kehitystä edistävään kansainväliseen Circular construction in regenerative cities (CIRCUiT) -hankkeeseen. Olet jatkuvasti omaa osaamistasi kehittävä rakennus- tai kiinteistöalan, kiertotalouden tai ympäristöalan asiantuntija, joka haluaa ottaa vastaan uusia haasteita.

Toimit kansainvälisessä EU-rahoitteisessa Horizon 2020 -hankkeessa asiantuntijana ja hankekoordinaattorina. Suunnittelet, toteutat, seuraat ja raportoit hankkeesta yhdessä hankepäällikön kanssa. Vastaat hankeen HSY:n osuuden talouskoordinaatiosta ja hallinnosta. Tehtävä on määräaikainen ja kestää hankkeen ajan eli noin neljä vuotta.

Tehtävässäsi edistät rakentamisen kestävää kehitystä aktiivisella viestinnällä ja verkostotyöllä. Ideoit ja valmistelet myös uusia kiertotalouden TKI-projekteja. Tarkennamme tehtävänkuvaa osaamisesi mukaan.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja usean vuoden työkokemus asiantuntijatehtävistä kiinteistö- tai rakennusalalta, kiertotaloudesta tai ympäristöalalta. Sinulla on osaamista EU-rahoitteisten TKI-hankkeiden hallinnoinnista ja raportoinnista sekä hyvät viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi luemme kuntakentän tuntemuksen, aihealueen verkostojen tuntemuksen ja kokemuksen ympäristötiedon tuottamisesta.

Arvostamme analyyttista, järjestelmällistä ja yhteistyöorientoitunutta työskentelytapaa. Pidämme tärkeänä myös innostusta ja sitoutumista työskentelyyn julkishallinnon toimintaympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Susan Lyytikäinen, puh. 050 468 7680 (parhaiten tavoitettavissa ma 11.3. klo 14-15, pe 15.3 klo 9-11 ja ma 18.3. klo 10-11.30.)

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään ma 25.3.2019 klo 16 mennessä.