Projektitutkija kiertotaloushankkeeseen
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Oletko kiertotalouden, ympäristöalan tai EU-rahoitteisten projektien ammattilainen? Tunnetko rakentamisen elinkaaren aikaisia mahdollisuuksia ilmastohaasteeseen vastaamisessa?

Haemme seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle Helsinkiin

Projektitutkijaa kiertotaloushankkeeseen

rakentamisen kiertotaloutta ja kestävää kehitystä edistävään kansainväliseen Circular construction in regenerative cities (CIRCUiT) -hankkeeseen. Olet jatkuvasti omaa osaamistasi kehittävä rakennus- tai kiinteistöalan, kiertotalouden tai ympäristöalan asiantuntija, joka haluaa ottaa vastaan uusia haasteita.

Toimit Horizon 2020 -hankkeessa asiantuntijana ja hankekoordinaattorina. Suunnittelet, toteutat, seuraat ja raportoit hankkeesta yhdessä hankepäällikön kanssa. Vastaat hankkeen HSY:n osuuden talouskoordinaatiosta ja hallinnosta. Ideoit ja valmistelet myös uusia kiertotalouden TKI-projekteja. Tarkennamme tehtävänkuvaa osaamisesi mukaan.

Tehtävä on määräaikainen 1.5.2019–30.4.2023.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja työkokemusta asiantuntijatehtävistä kiinteistö- tai rakennusalalta, kiertotaloudesta tai ympäristöalalta. Sinulla on osaamista EU-rahoitteisten TKI-hankkeiden hallinnoinnista ja raportoinnista sekä hyvät viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi luemme kuntakentän tuntemuksen, aihealueen verkostojen tuntemuksen ja kokemuksen ympäristötiedon tuottamisesta.

Arvostamme analyyttista, järjestelmällistä ja yhteistyöorientoitunutta työskentelytapaa. Pidämme tärkeänä myös innostusta ja sitoutumista työskentelyyn julkishallinnon toimintaympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Susan Lyytikäinen, puh. 050 468 7680 (parhaiten tavoitettavissa ke 10.4. klo 13–15 ja ma 15.4. klo 14–16.)

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään 22.4.2019 mennessä. Haastattelut alkavat 29.4.2019. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256157
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki