(Poistunut julkaisusta)

Projektitutkija (Innovaatiot ja kasvukannusteet -hanke)
Tekniikan akateemiset TEK

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Tekniikan akateemiset ovat ihmisiä tekniikan takana. Katseet kääntyvät jäseniimme, kun aikamme suuria ongelmia ratkaistaan. Me TEKissä aiomme olla ammattijärjestöjen edelläkävijä. Meillä työskentelee noin 70 jäsenpalvelun, edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaa.

Haemme Pasilan toimistoon Innovaatiot ja kasvukannusteet -hankkeeseen

Projektitutkijaa

Projektitutkijan päätehtävä on laadullisen kyselyn laatiminen ja haastattelujen tekeminen. Tulet toimimaan osana TEKin tutkimustiimiä ja tiiviissä yhteistyössä Innovaatiot ja kasvukannusteet -hankkeen muiden toimijoiden kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

  • Soveltuvaa yliopistokoulutusta (esim. YTM, VTM, KTM, DI/Tuta) ja muutaman vuoden työkokemusta tutkimustehtävistä
  • Laadullisten kyselytutkimusten ja haastattelujen tutkimusmenetelmien tuntemusta
  • Tutkimustulosten raportoinnin ja tuloksista viestimisen osaamista
  • Yhteistyökykyä sekä aloitteellista, itsenäistä ja vastuullista työotetta.

Innovaatiot ja kasvukannusteet -hankkeen päätavoitteena on tukea suomalaisen innovaatiojärjestelmän uudistumista. Hanke toteutetaan Delfoi-tyyppisenä kyselytutkimuksena. Hankkeen aihepiirin (innovaatiojärjestelmä, tekniikan ala) tuntemus katsotaan lisäansioksi.

Tehtävä on määräaikainen projekti (6 kk). Toivomme sinun kykenevän aloittamaan mahdollisimman pian, viimeistään syksyn kuluessa.

Työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ollaksemme hyvinvointia edistävä työpaikka. Meillä on mukavaa työskennellä, työyhteisömme on tiivis ja toisistaan välittävä asiantuntijoiden porukka.

Jos kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemus palkkatoiveineen 13.8. mennessä.

 

Hakuohjeet

  • Lisätietoja tehtävästä antaa Innovaatio- ja elinkeinopolitiikan asiantuntija Mikko Särelä, 5.8. ja 11.8. klo 12-14 (+358 44 526 4556) sekä mikko.sarela@tek.fi.

  • TEK korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

  • Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 13.8. mennessä rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.tek.fi/rekry