(Poistunut julkaisusta)

Projektitutkija, Arkkitehtuuri
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Etsimme nyt Oulun yliopiston Arkkitehtuurin yksikköön PROJEKTITUTKIJAA monitieteiseen tutkimushankkeeseen IPaWa- Innovatiivinen pysäköinti ja hulevesien hallinta joustavassa ja älykkäässä kaupungissa. Tutkimushanketta johtaa Oulun yliopiston arkkitehtuurin yksikkö, OSA. Tutkimusryhmä koostuu arkkitehtuurin yksikön, Oulun yliopiston Vesi-, energia- ja ympäristötekniikan tutkimusyksikön (WE3) ja Oulun yliopiston Center for Ubiquitous Computing-yksikön (UBICOMP) tutkijoista.

Olet koulutukseltasi arkkitehti. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään kahden vuoden käytännön kokemusta kaavan laatijan tehtävistä ja erityisesti asemakaavoituksesta sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Eduksesi katsotaan myös vähintään vuoden kokemus rakennussuunnittelusta sekä rakennuslupaprosessin ja sähköisen rakennuslupaprosessin periaatteiden hallinta. Kuntakokemus katsotaan eduksi samoin kuin kiinnostus käynnissä olevaan MRL:n muutosprosessiin.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän IPaWa- Innovatiivinen pysäköinti ja hulevesien hallinta joustavassa ja älykkäässä kaupungissa -tutkimushankkeen parissa sekä mahdollisuuden kehittää tutkimusosaamistasi kokeneen tiimin tuella. Lisäksi tarjoamme ison organisaation kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työympäristön, nykyaikaiset työvälineet, liukuvan työajan, etätyömahdollisuuden sekä edulliset liikuntapalvelut.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.1.2020 - 30.9.2022 ja sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 15.11.2019. Liitä hakemukseen myös CV ja motivaatiokirje. Tehtävä täytetään 1.1.2020 alkaen. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Professori Tarja Outila, tarja.outila(at)oulu.fi, puhelin +358 50 403 5303.