(Poistunut julkaisusta)

Projektitoiminnan kehitysinsinööri
Porvoon Maske Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020
Porvoon Maske Oy
Porvoon Maske Oy on vuonna 1993 perustettu rakennusurakointiin sekä teollisuuden kunnossa- ja ylläpitoon keskittynyt yritys. Pitkäaikainen kokemus alalta on tehnyt yrityksestä luotettavan ja ammattinsa hallitsevan toimijan. Asiakkaille tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, korkeatasoista osaamista ja pitkäaikaisia kumppanuuksia.Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki teollisuuden kunnossapitoon liittyvät työt, kuten tuotantolaitosten prosessi- ja ulkoalueiden siivous ja pesu, tulityö- ja luukkuvartiointi sekä erilaiset seisakkityöt. Lisäksi hoidamme tuotantolaitosten lumitöitä, kiinteistöhuoltoa, vihertöitä sekä monenlaisia rakennusteknisiä töitä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hallitsee vaativammatkin erityisosaamista vaativat kunnossapidon tehtävät (esimerkiksi öljyntorjunta, maan ja veden alla suoritettavat työt).25 vuoden kokemus on tehnyt meistä nopeita ja joustavia. Henkilökuntamme on tottunut hallitsemaan isoja kokonaisuuksia, ja laajan yhteistyöverkostomme avulla löydämme aina oikeat osaajat vaadittaviin tehtäviin.Teollisuuslaitosten kunnossapitotöiden lisäksi palveluihimme kuuluvat muun muassa uudis- ja korjausrakentaminen, betonielementtituotanto, maanrakennustyöt sekä kiinteistöhuolto.Yritykselle on lisäksi myönnetty RALA-pätevyystodistus, ja se toimii työturvallisuuslakien ja – asetusten mukaisesti kaikissa toiminnoissaan.

Porvoon Maske Oy on rakentamiseen ja teollisuuden kunnossapitotöihin keskittynyt yritys, jonka toimipiste sijaitsee Kilpilahdessa. Päätoimintamme keskittyy Kilpilahden jalostamon alueelle, lisäksi teemme monipuolisia rakennustöitä Helsingin, Porvoon ja Loviisan alueella.

Etsimme tiimiimme innovoivaa ja ennakkoluulotonta rakennusalan Projektitoiminnan kehitysinsinööriä liiketoimintaamme kehittämään. Vastuullasi on määrittää, johtaa, koordinoida ja olla osana toteuttamassa yrityksemme kehityshankkeita strategisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Työtehtävässäsi tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä nykyisen liiketoimintamme rinnalla, joissa olet avainhenkilö projektien ja liiketoiminnan johtamisessa. Odotamme, että pitkällä aikavälillä viet itse kehittämääsi liiketoiminnan aluetta menestyksekkäästi eteenpäin.

Työtehtävä vaatii sinulta:

  • Rakennustoimialan projektien ja liiketoiminnan johtamiskokemusta
  • Luovuutta ja intoa uusien toimintamallien luomiseen ja kehittämiseen
  • Verkostoitumiskykyä ja sosiaalista pelisilmää
  • Rakennusalan kustannuslaskennan, lainsäädännön ja sopimusasioiden tuntemusta
  • Tietoteknistä osaamista (MS Office, Jydacom)
  • Kykyä ja halua työskennellä tiimissä ja itsenäisesti
  • Vähintään rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta
  • Useamman vuoden työkokemusta rakennushankkeiden johtamisesta

Tässä työssä sinun persoonasi ja asenteesi ratkaisevat. Mikäli olet henkilö, jolta löytyy luoda jotain uutta ja erilaista ja haluat edetä omalla urallasi, niin tässä on siihen loistava mahdollisuus.

Vastineeksi tarjoamme sinulle erinomaisen uramahdollisuuden vakavaraisessa Porvoon Maske OY:ssä. Tuemme menestymistäsi kaikin mahdollisin tavoin, olemme koulutusmyönteisiä kaikkeen alakohtaisiin koulutuksiin, mikä tuo sinulle lisä-arvoa ja tukee osaamistasi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi etuihimme kuuluu kattavan työterveyshuollon palvelut. Työympäristömme toimivissa tiloissa työskentelemme vauhdikkaasti ja samalla rennosti.

Jos koet sopivasi tähän työtehtävään ja tämä kuulostaa sinun mukavalta haasteelta, niin laitathan hakemuksesi pikimmiten, positio täytetään soveltuvan kandidaatin löydyttyä.

Kysy rohkeasti lisätietoja, Liena Silen Eezy Personnel, Executive Search Consultant puh. 040 4826770 liena.silen@eezy.fi

 


Sijainti: Kulloo