(Poistunut julkaisusta)

Projektitiedottaja
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on arvostettu pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta (TKI), kotimainen palveluliiketoiminta sekä koulutusvienti. Työllämme haluamme parantaa oppimisen laatua ja luoda tulevaisuuden koulutusratkaisuja.

Tehtävän kuvaus

Haemme projektitiedottajaa TKI- tukipalvelutehtäviin. Ammatillisen opettajakorkeakoulun projektitiedottaja toimii TKI-tulosalueella projektipäälliköiden tukena ja asiantuntijana projektien viestintään ja tiedottamiseen liittyvissä tehtävissä koko hankkeen elinkaaren ajan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän aloitusajankohta on 1.8. Aloituksesta voimme sopia tarvittaessa erikseen.

Tehtävässä tarvittava osaaminen

Odotamme sinulta monipuolista viestintä- ja tiedotusosaamista ja digikanavien hallintaa, hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sisällöntuotannossa suomeksi ja englanniksi, joustavaa ja itsenäistä työotetta, valmiutta hankemaiseen työskentelyyn sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Toivomme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa sekä näyttöjä tehtävässä tarvittavasta osaamisesta. Kokemus TKI-hankkeista ja tukipalvelutehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Hannele Torvinen, tutkimus- ja kehityspäällikkö, hannele.torvinen(at)jamk.fi, puh. 040 532 3047

Kati Poikonen, markkinointikoordinaattori, kati.poikonen(at)jamk.fi, puh. 040 538 1579

Hakuaika: 14. – 25.5.2018