(Poistunut julkaisusta)

Projektiteknikko / Projekti-insinööri
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuuden kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Meidän asiantuntijana olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaille päin.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen projektiteknikkoa / projekti-insinööriä Lahteen.

Projektiteknikkona / Projekti-insinöörinä toimit rakennusautomaatioprojekteissa mm. suunnittelu-, projektinjohto- ja ohjelmointitehtävissä. Osallistut tiimin jäsenenä sekä itsenäisesti projektien kokonaisvaltaiseen tekniseen, taloudelliseen sekä työmaahoidolliseen läpivientiin.

Odotamme sinulta:

  • teknistä koulutustaustaa (esimerkiksi talotekniikka, automaatio tai sähkö). AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi.
  • hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • halua ja kykyä kantaa vastuuta.
  • erinomaista paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä.
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
  • organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.

Aikaisempi kokemus talotekniikka-alalta tai muiden tehtävien kautta hankittu kokemus on eduksi. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista tai Schneider Electricin automaatiojärjestelmistä ja -tuotteista. Voit myös olla urasi alkuvaiheessa, mutta oma-aloitteisena ja aktiivisena työntekijänä haluat tarttua monipuolisiin tehtäviisi ennakkoluulottomasti.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työtehtävän mukavassa ja nuorekkaassa tiimissä sekä laajan tukiverkoston menestyksen tukemiseksi. Lahden projektitiimissä on avoin ja rento ilmapiiri ja pääset vaikuttamaan itse omiin aikatauluihisi. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus siirtyä yhä haasteellisempiin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera 13.12.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Project Team Manager Marko Niemi 050 447 2828.