(Poistunut julkaisusta)

Projektiteknikko (kiinteistöautomaatio), Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019Työn kuvaus:
  Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Yli 144 000 työntekijäämme palvelevat asiakkaitamme yli sadassa maassa, auttaen heitä hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Haluamme, että energiaa on kaikkien saatavilla. Luomme teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää. Me Schneider Electricillä sanommekin, että "Life Is On". Suomessa Schneider Electric toimii 20 paikkakunnalla ympäri maata. Työllistämme yli 500 energianhallinnan osaajaa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi energia- ja verkkoyhtiöt, teollisuusyritykset, IT- yritykset, sairaalat ja terveysasemat, kiinteistönomistajat, rakennusliikkeet ja kotitaloudet. www.schneider-electric.fi
 
Haemme asiakkaallemme Schneider Electricille kahta kiinteistöautomaation

PROJEKTITEKNIKKOA  Espooseen vakituiseen työsuhteeseen.
 
Projektiteknikkona vastaat projektien kokonaisvaltaisesta teknisestä, taloudellisesta sekä työmaahoidollisesta läpiviennistä. Projektiteknikon tehtävä sisältää myös kohteen kiinteistöautomaatiojärjestelmän suunnittelun, laitetilaukset, ohjelmoinnin, käyttöönoton ja alihankkijan kilpailutukset. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys.
 
Odotamme sinulta:
 
• teknistä koulutustaustaa (esim. LVI-, sähkö-, IT- tai automaatio). AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi. Voit olla myös vastavalmistunut.
• halua ja kykyä kantaa vastuuta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.
• erinomaista paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
• valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
• organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.
• ymmärtämystä ohjelmoinnista.
• englannin kielen taitoa.
 
Aikaisempi kokemus talotekniikka-alalta tai muiden tehtävien kautta hankittu kokemus on eduksi ja voit myös olla hiljattain valmistunut oman alasi tulevaisuuden osaaja. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista tai rakennusautomaatiojärjestelmissä yleisesti käytetyistä väyläratkaisuista. Jos haluat vaikuttaa omalla työlläsi energiatehokkuuteen ja ympäristömme tilaan, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.
 
Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, tehokkuutta, luotettavuutta ja yhteistyötä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Sekä palkan kokemuksesi mukaan vuosibonuksineen. Tehtävässä on myös loistavat etätyömahdollisuudet.
 
Kiinnostuitko?
 
Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja hakemuskirjeen kera mahdollisimman pian, kuiten 28.2.2019 mennessä. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Anne Alarousu 040 706 513 tai anne.alarousu@adecco.fi. Kysy rohkeasti lisää!

Asiakkaan tehtävänimike:  Projektiteknikko


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Anne Alarousu


Toimipaikka:  Espoo