(Poistunut julkaisusta)

Projektisuunnittelun päällikkö, ANDRITZ Oy Kotka
Badenoch & Clark

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Savonlinnassa, Varkaudessa, Lahdessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Henkilöstön määrä on noin 1200. Yhtiö on osa itävaltalaista teknologiakonsernia ANDRITZ AG:ta.ANDRITZ hakee Kotkaan mukaan menestystarinaansa toimintalähtöistä ja kehittymishaluista

PROJEKTISUUNNITTELUN PÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat projektisuunnitteluryhmän johtajana sellutehtaiden valkolipeälaitoksen laite- ja tehdassuunnittelun toimitusprojektien toteuttamisesta. Toimit esimiehenä projektien suunnitteluryhmälle, jonka työn resursointi ja organisointi kuuluvat ydintehtäviisi. Kokonaisuuteen sisältyy myös alihankkijasuhteiden kehittäminen ja -verkoston hallinta, sekä muiden ANDRITZ resurssien hyödyntäminen.

Matkustaminen sekä Suomessa, että kansainvälisesti on osa työtäsi. Raportoit projektiosaston johtajalle, joka on tukenasi niin tehtävää aloittaessasi, kuin jatkossakin.

Olet määrätietoinen tekijä ja tiimiä tukeva johtaja ratkaisuhakuisella asenteella. Hahmotat kokonaiskuvan ja yksityiskohdat, sekä ongelmiakin. Sinulla on jo kokemusta esimerkiksi laitos- ja/tai laitesuunnittelusta hyödyntäen moderneja 3D suunnittelutyökaluja. Paperi/selluliiketoiminnan tuntemus on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Omaksut sujuvasti uuden toimintaympäristön, ymmärrät globaalin yrityksen toimintaelementtejä tuottaen paikallisen tiimin ja alihankkijoiden kanssa parhaan asiakaskokemuksen. Sinulla on diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjolla on erinomainen mahdollisuus kehittää ja kehittyä kansainvälisessä yrityksessä, joka halutessasi mahdollistaa sinulle oman globaalinkin tarinan luomisen. Tukikohtasi on hyvien yhteyksien päässä Kotkassa.

Mikäli tämä tuntuu sinun paikaltasi niin ole heti yhteydessä, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakemukset ansioluetteloineen rekrytointikumppanimme Badenoch & Clarkin osoitteessa www.badenochandclark.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Mika Palmio numerossa 0400 53 55 53.

Badenoch & Clark on kansainvälinen rekrytointi- ja suorahakuyritys, joka on keskittynyt korkean profiilin rekrytointeihin 13 maassa. Adecco Groupiin kuuluvan yrityksen ydinajatuksena on turvata sekä hakijoiden, että rekrytoivien yritysten menestys myös tulevaisuudessa. Tähän päästään tarjoamalla työnhakijoille heidän motivaatiota, osaamistaan ja kykyjään erinomaisesti vastaavia tehtäviä.