(Poistunut julkaisusta)

Projektisuunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Tehtävän kuvaus

Tule meille projektisuunnittelijaksi lastensuojelun hallintoon !

Hallinnossa projektisuunnittelijan lisäksi työskentelee lastensuojelun johtaja, kuusi päällikköä ja toimistopalveluiden henkilökuntaa. Lastensuojelua koskeviin kanteluihin ja muistutuksiin vastaaminen keskitetään lastensuojelun hallintoon.

Projektisuunnittelija vastaa kantelu- ja muistutusvastausprosessien mallintamisesta, kehittämisestä ja raportoinnista sekä kantelu- ja muistutusvastauksen laadinnasta ja valmisteluprosessin koordinoinnista. Projektisuunnittelija toimii yhteistyössä lastensuojelun johtajan, päälliköiden, esimiesten ja muun henkilöstön kanssa.

Tehtävä on mielenkiintoinen näköalapaikka koko lastensuojelun toimintaan, tarjoaa mahdollisuuden työskennellä laajassa ammattilaisverkostossa ja mahdollisuuden kehittää toimintaprosessia sujuvammaksi. Projektisuunnittelija saa lastensuojelun hallinnosta tuen ja perehdytyksen ja tarjoamme projektisuunnittelijalle innostuneen ja hyväntuulisen työyhteisön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut esim. edullisen työsuhdeasunnon sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteihin.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa sosiaalityöntekijän tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:

Erinomaista kirjallista ilmaisutaitoa
Lastensuojelun sosiaalityön kokemusta ja toimintaa säätelevän lainsäädännön hyvää tuntemusta
Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa

Luemme eduksi:
Monipuolinen kokemus lastensuojelun eri tehtävistä
Kokemus hallinnollista tehtävistä

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Saila Nummikoski. saila.nummikoski@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi