(Poistunut julkaisusta)

Projektisuunnittelija
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Oppimispalveluissa ulkoisten asiakkaiden palvelutiimin kokonaisuuteen kuuluvat Hakijapalvelut ja Avoin yliopisto. Lisäksi tiimi koordinoi yliopiston opiskelijarekrytointiin liittyviä asioita matriisiyhteistyössä.


Aalto-yliopiston ulkoisten asiakkaiden palveluihin haetaan opiskelijavalintojen kärkihankkeeseen


PROJEKTISUUNNITTELIJAA


määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2019-30.8.2020


Projektisuunnittelijan tehtävä liittyy OKM:n yliopistoille antamaan tavoitteeseen uudistaa opiskelijavalintojen valintamenettelyjä. Projektisuunnittelijan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa DIA-yhteisvalinnan valintamenettelyjen uudistusta yhteistyössä DIA-organisaation toimijoiden kanssa.


Roolisi ja tavoitteesi


Projektisuunnittelijan tehtäviin kuuluvat:


•    Tekniikan alan kandidaattivaiheen valintamenettelyjen uudistaminen
•    Ylioppilastutkinnon pisteyttämisen uudistamisen toteuttaminen ja sen arviointi
•    Arkkitehtuurin valintojen uudistustyö yhteistyössä valintakollegion kanssa
•    Arkkitehtuurin ennakkotehtävien sähköisen palauttamisen mahdollisuuksien selvittäminen ja implementoinnin suunnittelu
•    Tekniikan alan valintakokeen digitalisointityön jatkokehittäminen
•    Muutos viestinnän tukeminen
•    Tekniikan alan valtakunnallisen pisteytyssuosituksen implementointi ja arviointi
•    Muut kärkihankkeen piiriin kuuluvat tehtävät


Osaamisesi ja kokemuksesi


Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävässä edellytetään hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kykyä kehittää ja mallintaa opiskelijavalinnan prosesseja ja kykyä ymmärtää opiskelijavalinnan prosesseja kokonaisuutena. Lisäksi tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä hyviä viestintävalmiuksia sekä suomeksi että ruotsiksi.
Kokemus opiskelijavalinnoista sekä niihin liittyvistä kansallisista järjestelmistä ja erityisesti yhteisvalinnoista katsotaan hakijalle eduksi.


Hakuohjeet ja lisätietoja

Hakemukseen tulee liittää hakemuskirje ja ansioluettelo sekä mahdolliset muut selvitykset, joilla hakija haluaa osoittaa taitonsa ja kykynsä haettavana olevaan tehtävään sekä mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot.


Hakemukset pyydämme toimittamaan Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (linkki: "Hae nyt!") viimeistään 9.8.2019. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Milla Vaisto-Oinonen, milla.vaisto-oinonen@aalto.fi, p. 050 362 8880 (tavoitettavissa 2.-5.7.)