(Poistunut julkaisusta)

Projektisuunnittelija
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haemme seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle Helsinkiin

projektisuunnittelijaa

Ilmastonmuutoksen hillinnän ja sopeutumisen sekä kiertotalouden asiantuntijatehtäviin vuorotteluvapaan sijaisuuteen 20.5.–31.12.2019.

Olet aktiivinen, itsenäinen, tuottelias ja joustava tiimityön tekijä. Sinulla on korkeakoulututkinto ja soveltuvaa ympäristöalan työkokemusta sekä hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Eduksi luemme kokemuksen ilmastonmuutoksen ja kiertotalouden asiantuntijatehtävistä sekä EU-hankkeista. Pidämme tärkeänä myös innostusta ja sitoutumista työskentelyyn julkishallinnon toimintaympäristössä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Vuorotteluvapaan sijaisen tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Lisätietoja tehtävästä antaa ilmastoyksikön päällikkö Susan Lyytikäinen, puh. 050 468 7680 tai projektipäällikkö Pia Tynys, puh. 050 5756432.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään 18.4.2019 mennessä.