(Poistunut julkaisusta)

Projektisuunnittelija
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 18.09.2018 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 17.09.2018  kello 16:00
Valmennustalo Luxi, Lummetie 2 01300 Vantaa
Konserni- ja asukaspalvelut, Työllisyyspalvelut
Hallinto

Digipore-hanke tarjoaa osallistujilleen mahdollisuuden hahmottaa IT-alan ja digitaalisuuden eri puolia kokeilemisen, yhdessä tekemisen ja esimerkkien kautta. Projektissa IT ala nähdään laajana kokonaisuutena erilaisia digitaalisuuteen liittyviä tehtäviä, jotka voivat liittyä niin arjen sovelluksiin, peleihin, markkinointiin kuin taiteeseenkin. Projektin tarkoitus on antaa osallistujille yleiskuva digitaalisuuden eri puolista, herättää heidän mielenkiintonsa ja rohkaista heitä ajattelemaan uravaihtoehtojaan uudella tavalla.

Haemme nyt hankkeelle projektisuunnittelijaa joka yhdessä projektipäällikön ja talouskoordinaattorin kanssa vastaa projektin sisältöjen toteuttamisesta ja kehittämisestä, asiakkaiden arvioinnista ja jatko-ohjauksesta.

Projektisuunnittelijalta emme edellytä projektin ryhmätoimintoihin kuuluvien digi-aihealueiden valmista hallintaa, mutta kokemus yhdestä tai useammasta aihealueesta helpottaa tehtävien omaksumista. Projektisuunnittelijalla on tehtävästä selviytyäkseen oltava valmiudet omaksua uutta tietoa projektin aihe-alueista. Projektisuunnittelijan on koulutuksen ja valmistautumisen jälkeen ja yhdessä projektipäällikön kanssa pystyttävä vetämään yhden - neljän päivän mittaisia eri digi-aihealueiden esittelyjä ryhmälle eri tasoisia asiakkaita. Hänen tehtäväänsä kuuluu myös asiakkaiden arviointi ja ohjaus jatkokoulutukseen tai työmarkkinoille.

Projekti organisoi kahdenlaista ryhmätoimintaa:

Nonstop – ryhmä
Koostuu yhden-neljän päivän esittelyistä digitaalisuuden eri osa-alueista kuten Robotiikka, 3d-mallinnus, 3d- tulostus, virtuaalitodellisuus, tekoäly, video-editointi, koodaaminen, pelinteko, lisätty todellisuus. Lisäksi aiheina osaamisen tunnistaminen, osaamiskartoitukset, it-alan koulutus ja työpaikat. Kurssi on tarkoitettu nuorille työttömille, mutta myös vanhemmat työttömät voivat osallistua. NonStop -kurssin kokonaiskesto on noin 1kk.

Syventävä ”ohjelmointi”ryhmä
Toteutetaan ainakin alkuun ostopalveluna. Osallistujat valitaan NonStop-ryhmän osallistujien joukosta tai he tulevat lähetteellä TE-toimistosta. Kurssi sisältää työharjoittelua ja kestää 3-6 kuukautta.

Kelpoisuusehto: Soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai työn kautta hankitut vastaavat tiedot.

Lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: 
- IT-alan osaamisen
- kokemuksen ja osaamisen toiminnan organisoinnista ja kokonaisuuksien hallinnasta sekä suunnittelu- ja toteutuskyvyn
- työmarkkinoiden, erityisesti IT-alan työmarkkinoiden tuntemuksen
- hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
- oma- aloitteisuuden

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokoaikatyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).