(Poistunut julkaisusta)

Projektisuunnittelija, varhaiskasvatus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Projektisuunnittelija, varhaiskasvatus

Työavain 3-1452-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 19.08.2019 kello 15:45
Suomenkielinen varhaiskasvatus , Kamreerintie 3 B 02070 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Oletko kiinnostunut varhaiskasvatuksen musiikkipedagogiikasta ja sen hyödyntämisen kehittämisestä lasten tuen järjestämisessä? Mikäli näin on, niin tule Espoon varhaiskasvatukseen kehittämään ja levittämään kanssamme Musapedan osaamista! Suomenkielinen varhaiskasvatus on saanut valtion positiivisen diskriminaation rahoitusta ja etsimme nyt osaamiseltaan ja kokemukseltaan vahvaa varhaiskasvatuksen asiantuntijaa, joka pystyy ohjaamaan lapsia ja tukemaan ja kouluttamaan henkilöstöämme musiikkipedagogiikan hyödyntämisessä. Tarkoituksena on levittää aiemmin kehitettyä inklusiivisuuteen perustuvaa toimintamallia eli jo syntyneitä oivalluksia ja hyviä työtapoja sekä kehittää niitä eteenpäin yhteistyössä suomenkielisen varhaiskasvatuksen osaajien kanssa. Projektisuunnittelijan tehtävään sisältyy verkostotyötä ja työskentelyä sekä lasten, henkilöstön, johtajien että asiantuntijoiden kanssa. Työ sisältää lasten ja henkilöstön ohjaamista, koulutusta sekä suunnittelua, arviointia, ja konkreettisten työmallien ja toiminnan suunnittelua ja kokeiluja. Lisäksi tehtävään kuuluu projektin hallinnointi, dokumentointi, raportointi ja arviointi. Aloitus sopimuksen mukaan elokuussa. Alustavasti palvelussuhde on vuoden loppuun asti, mutta palvelussuhteen jatko on todennäköinen koska projekti jatkuu vuoden 2020 loppuun.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva opistotasoinen tai korkeakoulututkinto.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään : - Vahvaa varhaiskasvatusosaamista - Vahvaa varhaisiän musiikkipedagogista osaamista - Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa - Tiimityötaitoja - Kehittävää työotetta - Hyviä tieto- ja viestintäteknologisia taitoja

Arvostamme : - Kokemusta monikulttuurisista lapsiryhmistä - Kouluttajakokemusta - Kokemusta projektityöstä ja sen raportoinnista


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3300€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36h 45min /viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatuksen kehittämispäällikkö Raija Laine
+358438258996