Projektisuunnittelija, Nuoska -hankkeeseen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Nuorisopalvelut

Silkkitehtaantie 5 C, 2 krs 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.09.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.03.2021


Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin projektisuunnittelijaa Nuoska-hankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Ensisijainen työpisteesi on nuorisopalveluiden hallinnon toimistolla (Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa).

Projektisuunnittelija toimii kehittämishankkeessa ”Nuoska”, joka on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa valtakunnallista osaamiskeskustoimintaa. Nuoska-osaamiskeskuksen toimijat muodostavat konsortion, jonka koordinoijana toimii Xamk-ammattikorkeakoulun Nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenia. OKM:n valtakunnalliset nuorisoalan osaamiskeskukset kehittävät ja edistävät nuorisoalan osaamista, asiantuntijuutta ja tiedonkulkua nuorisolain mukaisesti. Osaamiskeskusten toimikausi on 2020-2023. Nuoskan tehtävänä on kehittää ja levittää valtakunnallisesti kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävän nuorisotyön eri muotoja. 

Projektisuunnittelija koordinoi Nuoska-hankkeen Vantaan kokonaisuutta sekä vastaa Vantaan projektitiimin toiminnasta ja seurannasta yhdessä muiden projektitiimin jäsenten kanssa. Projektisuunnittelija vastaa hankkeen toiminnan suunnittelusta ja valmistelusta, määriteltyjen tehtäväkokonaisuuksien toteuttamisesta sekä hankkeeseen sitoutuneiden tahojen yhteistyöstä ja työmuodon yhteiskehittämisestä eri tahojen kanssa. Projektisuunnittelija toimii hankeen sisältöjen asiantuntijana ja seuraa toimintaan vaikuttavia muutoksia, säädöksiä ja tilastoja. Projektisuunnittelija vastaa hankkeen verkostoista ja viestinnästä, hallinnollisista tehtävistä, koulutusten suunnittelusta sekä rahoitushakemuksen ja raportoinnin toteuttamisesta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Projektisuunnittelija toimii yhteyshenkilönä osaamiskeskus Nuoskaan sekä toimii edistäen ja tehden tiivistä yhteistyötä muiden Nuoska-konsortion osapuolten kanssa.

Odotamme kokemusta ja näkemystä koulu- ja oppilaitoksissa tehtävästä nuorisotyöstä, kokemusta kehittämis- ja projektityöskentelystä sekä hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän- sekä digitaidot. Toivomme oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan. 

Työaika on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta odotamme myös valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta alalta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2682,40 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Koeajan kesto on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Hanke- ja suunnittelupäällikkö

Haapalainen Tiina

043 827 2776, tiina.haapalainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 27.7.-3.8.2020 välisenä aikana arkisin klo 9-15.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370342
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa