(Poistunut julkaisusta)

Projektisuunnittelija, maahanmuuttajien osaamiskeskus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, työllisyyspalvelut
Asiakkuusyksikkö, maahanmuuttajien osaamiskeskus

Lummetie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 13.05.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2019


Haemme projektisuunnittelijaa Vantaalle perustettavaan maahanmuuttajien osaamiskeskukseen. Uusi osaamiskeskus tarjoaa ohjaus- ja neuvontapalveluja maahanmuuttajille matalalla kynnyksellä. Rakennamme asiakkaillemme polkuja työelämään ja koulutukseen yhteistyössä oppilaitosten, TE-toimiston, järjestöjen, yritysten sekä muiden palveluntuottajien kanssa.

Projektisuunnittelijana pääset yhdessä esimiehen, osaamiskeskuksen henkilöstön ja toiminnassa mukana olevan verkoston kanssa suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan täysin uudenlaista toimintaa, johon Vantaan kaupunki on saanut työ- ja elinkeinoministeriöltä rahoitusta vuodelle 2019. Tavoitteena on projektisuunnitelman mukaisesti luoda toimintamalli, joka nopeuttaa maahanmuuttajien kotoutumista, osaamisen tunnistamista ja kehittämistä sekä pääsyä työmarkkinoille. 

Projektisuunnittelija kehittää aktiviisesti uusia toimintamalleja ja digitaalisia työkaluja osaamiskeskuksen tarpeisiin. Keskeinen tehtävä on sekä hakea että analysoida osaamiskeskuksen johtamista tukevaa tietoa työmarkkinoista, kotoutumisesta ja osaamisen kehittämisestä. Olet kiinnostunut etsimään toiminnan kehittämistä tukevaa tietoa myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Erilaisten esitysten, tilastojen ja raporttien laatiminen sujuu sinulta hyvin niin suomeksi kuin englanniksi. Lisäksi projektisuunnittelijana vastaat maahanmuuttajien osaamiskeskuksen markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä, suunnittelet toiminnan vaikuttavuuden seurantamenetelmiä sekä valmistelet ja tuet asiakastyöhön liittyvien tietojärjestelmien käyttöönottoa.

Odotamme, että omaat hyvät valmiudet itseohjautuvaan asiantuntijatyöhön. Ilmaiset itseäsi selkeästi kirjallisesti ja suullisesti. Tietotekniset valmiutesi ovat keskimääräistä paremmat. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen, aikaansaava ja pitkäjänteinen. Toimit luontevasti yhteistyössä sekä kollegoiden että verkostokumppaneiden kanssa.

Aloitamme haastattelut viikolla 19.

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa.

Asukaspalvelut edistävät niin työllisyyttä, monikulttuurisuutta, lähidemokratiaa kuin erilaisia neuvontapalveluita. Lisäksi tavoitteena on nostaa Vantaan näkyvyyttä paikallisten ja kansainvälisten tapahtumien kautta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto.

Luemme eduksi: 

  • aikaisempi kokemus suunnittelijan tai itsenäisen asiantuntijan työstä
  • osaaminen maahanmuuttajien kotoutumisesta ja työllistymistä edistävistä palveluista 
  • hyvät ja monipuoliset tietotekniset taidot 
  • kokemus digitaalisten työkalujen ja palveluiden suunnittelusta 
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2906,72 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palveluesimies, Karjalainen Anne
P. 040 728 4757
anne.karjalainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa to 18.4. klo 9-10 ja ke 24.4. klo 14-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.