(Poistunut julkaisusta)

Projektisuunnittelija (HR)
Helsingin kaupungin liikennelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

 

Liity joukkoomme!

Vahvistamme HKL:n HR-tiimiä ja haemme nyt projektisuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2021 asti. Projektisuunnittelijanamme kehität palkanlaskennan prosesseja ja tuet HKL:n esihenkilöitä palkka-asioissa tehden tiivistä yhteistyötä palkanlaskennan palveluntarjoajan kanssa. Tarkkailet palkanlaskentaan toimitettavan aineiston oikeellisuutta ja kehität käytäntöjä oikeellisuuden parantamiseen. Perehdytät ja tuet HKL:n esihenkilöitä palkkoihin liittyvissä asioissa, sekä osallistut palkanlaskennan palveluntoimittajayhteistyön kehittämiseen.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi merkonomi tai tradenomi), sekä työkokemusta joko palkanlaskennasta tai palkanlaskennan yhteyshenkilönä toimimisesta. Sinulla on syvällinen ymmärrys palkanlaskennan prosesseista sekä palkanlaskentaan liittyvistä työsuhdeasioista. Kokemus HKL:n kaltaisen työvoimavaltaisen alan palkanlaskennasta, sekä kunnallisista virka- ja työehtosopimuksista luetaan eduksi. Luemme eduksesi myös erilaisten HR-, palkka-, ja työaikajärjestelmien tuntemuksen. Arvostamme itsenäistä ja jämäkkää työotetta, huolellisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Miksi HKL?

Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Hyppää kyytiimme ja olet osana HR-tiimiä varmistamassa laadukkaiden henkilöstöpalveluiden toteutumista koko HKL:lle. Olet mukana luomassa ja turvaamassa hyvää työntekijäkokemusta varmistamalla osaltasi palkanlaskennan prosessien sujuvuutta ja laadukkuutta. Palkkaa täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajan tukema lounas, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastuksista. Käytössämme on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus.

Hae tehtävää 23.10.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Matts Hägg. Tavoitat Mattsin puhelimella numerosta 0408095053 7.10. klo 13-14 ja 14.10. klo 9-10 tai sähköpostilla matts.hagg@hel.fi