Projektisuunnittelija, diabeteskeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden sotea!

Olemme mukana sosiaali- ja terveysministeriön Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ja Rakenneuudistus -hankkeissa. Tarkoituksenamme on varmistaa Helsingin laadukkaat sosiaali- ja terveyspalvelut jatkossakin sekä kehittää yhteistä työtä yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Haluamme, että toimintamme vastaa sujuvasti helsinkiläisten yksilöllisiin tarpeisiin.

Meillä on jo paljon toimivia rakenteita ja toimintamalleja, joiden kehitystyötä jatketaan.
Lisätietoa hankkeista löydät sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta: https://soteuudistus.fi/valtionavustushaut

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus- hanke integroi ja kehittää olemassa olevia toimintamalleja - terveys- ja hyvinvointikeskus, perhekeskus ja senioripalvelut. Keskeiset kehitysalueet ovat saatavuus, oikea-aikaisuus ja jatkuvuus, ennaltaehkäisy ja ennakointi, laatu ja vaikuttavuus, monialaisuus ja yhteen toimivuus sekä kustannusten nousun hillintä. Diabeteskeskushanke liittyy kehitysalueeseen -monialaisuus ja yhteen toimivuus. Terveyskeskuksien yhteyteen perustetaan useita diabeteskeskuksia, joihin integroidaan perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon toiminta esimerkiksi tyypin 1 diabetespotilaiden hoidossa. Ensimmäinen diabeteskeskuspilotti alkaa tammikuussa Kalasatamassa, minkä jälkeen toimintamallia laajennetaan.

Projektisuunnittelijana vastaat projektin suunnittelusta ja seurannasta kokonaisuudessaan. Koordinoit projektiin liittyvää käytännön työtä ja toimit sihteerinä ohjausryhmän ja projektiryhmän kokouksissa. Vastaat projektiin liittyvistä hankinnoista ja tilauksista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu:
- tiedon keräämistä diabetespotilaista ja demografisten kuvauksien luominen kerätyn tiedon pohjalta
- prosessikuvauksien tekeminen eri potilasryhmistä
- tiedon tuottaminen

Projektisuunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä HUS:n diabetespoliklinikan, Helsingin sisätautipoliklinikan sekä terveysasemien kanssa.

Meillä pääset tekemään valtakunnallisestikin merkittävää, näkyvää työtä ja jättämään kädenjälkesi vaikuttavaan ennennäkemättömään hankkeeseen. Suurena toimijana me annamme puitteet ja tuen, jotka mahdollistavat sinulle tehtävässä onnistumisen, ja mukavat kollegat ja hyvä työyhteisö toivottavat sinut tervetulleeksi viihtymään työssä!

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta ja näyttöä onnistuneesta projektityöstä sekä erittäin hyvää kokonaisuuksien hallintakykyä. Olet voinut toimia aikaisemmin esimerkiksi kehittämistehtävissä. Kuntasektorin ja sote-toimialan tuntemus katsotaan eduksi.

Lisäksi edellytämme sinulta:
- projektinhallintaosaamista: suunnittelu, tavoitteet, aikataulu, seuranta
- itseohjautuvaa ja aktiivista työotetta
- innovatiivisuutta - näkemystä siitä, miten tavoitteet saavutetaan ja uusi toiminta saadaan käyntiin
- erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa /ylempää korkeakoulututkintoa

Täytä hakemus viimeistään 25.1.2021. Liitäthän mukaan myös CV:n.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ylilääkäri Anne Kaijasilta, 050 4025595 keskiviikkona 20.1. klo 14-15 ja perjantaina 22.1. klo 14-15 sekä sähköpostitse anne-maria.kaijasilta@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/tietoa-helsingista/helsinki-tyonantajana/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412756
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki