Projektisihteeri
Jyväskylän yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Koulutuksen tutkimuslaitoksessa on haettavana

Projektisihteerin toistaiseksi voimassa oleva tehtävä 3.5.2021 alkaen


Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitos (KTL) on vuonna 1968 perustettu valtakunnallinen koulutustutkimuksen keskus, jossa työskentelee noin 80 henkilöä. KTL on koulutustutkimuksen alalla Pohjoismaiden suurin tutkimuslaitos, ja se toimii Jyväskylän yliopiston monitieteisenä erillislaitoksena. KTL toteuttaa useita kansainvälisiä vertailevia koulutuksen arviointitutkimuksia (esim. PISA, PIRLS ja TIMSS).


Projektisihteerin tehtäviin kuuluu tutkimusta tukevat tukipalvelutehtävät Koulutuksen tutkimuslaitoksen kansainvälisissä oppimistulosten arviointihankkeissa.


Mitä odotamme hakijalta?


Etsimme oma-aloitteista, yhteistyötaitoista ja aikaansaavaa projektisihteeriä Koulutuksen tutkimuslaitoksen kansainvälisiin oppimistulosten arviointihankkeisiin. Projektisihteerin tehtävään kuuluu yhteydenpito kouluihin, tutkimusmateriaalien oikoluku sekä varsinaiseen aineistonkeruuvaiheeseen liittyvät työtehtävät, kuten esimerkiksi tutkimusmateriaalien kokoaminen, lähettäminen ja vastaanottaminen. Lisäksi tehtävä sisältää tutkimusaineistojen käsittelyä, tarkistamista, vastausten monitorointia ja tallentamista sekä sähköisten kokeiden järjestämistä kouluissa, koulutustilaisuuksien järjestämistä ja ammattiluokituskoodausta.


Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi henkilölle, jolla on soveltuva ammatillinen koulutus tai alempi korkeakoulututkinto tai joka viimeistelee ylempää korkeakoulututkintoaan. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää nopeutta, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Hakijalta edellytetään sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, hyviä ongelmanratkaisu- ja ryhmätyötaitoja sekä hyviä tietoteknisiä taitoja ja -valmiuksia (erityisesti sujuvaa toimisto-ohjelmistojen käyttötaitoa, muun muassa MS Office Excel ja Word). Eduksi katsotaan aiempi kokemus tutkimuksen tukipalvelutehtävistä sekä ruotsin ja englannin kielen taito.


Mitä tarjoamme?


Pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Yliopiston monipuolinen henkilöstökoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvät työterveyspalvelut ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Olet osa kansainvälistä ja monitieteistä yhteisöämme, jossa jokaisen hyvinvointi on tärkeää.


Tehtävä asettuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustasolle 4 – 5. Palkkasi on noin 2000 – 2500 euroa kuukaudessa riippuen osaamisesta ja aiemmasta kokemuksesta.


Tehtävää ensimmäistä kertaa täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.


Hakeminen


Jos olet kiinnostunut tehtävästä, pyydämme lähettämään työhakemuksen meille viimeistään 15.3.2021 sähköisellä hakulomakkeella ja kertomaan, miksi juuri sinä olisit sopiva tehtävään.


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää seuraavat dokumentit:


1) Ansioluettelo (cv)


2) Muu liite, jolla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään.


Lisätietoja antaa tutkimusprofessori Juhani Rautopuro, sähköposti juhani.rautopuro@jyu.fi, puh. 040 805 4936 ja suunnittelija Eija Puhakka, sähköposti eija.puhakka@jyu.fi, puh. 0400 545 105.


Jyväskylän yliopiston 2 600 asiantuntijan ja 14 700 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.


 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427340
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä