(Poistunut julkaisusta)

Projektisihteeri
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Hyvinvointiyksikkö hakee tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan (TKI) määräaikaista projektisihteeriä. Määräaikainen työ alkaa viimeistään 1.9.2019 ja on yhden vuoden kestoinen.

Tehtävänkuvaan kuuluva projektiviestinnän tehtävät eri hankkeissa, mm. viestintä-materiaalin tuottaminen (esitteet, roll-upit ym.), markkinointikampanjoiden ja tapahtumien suunnittelu sekä toteutus, tiedotteiden laatiminen, some-markkinointi, projektin nettisivujen rakentaminen ja päivitys.   

Lisäksi projektisihteeri toimii hankkeiden talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä tehtävissä, kuten maksatushakemusten valmistelussa ja aineistojen kokoamisessa, hankkeiden palkkakohdistusten käsittelyssä, talousseurantojen laadinnassa sekä muissa hankehallinnointiin liittyvissä avustavissa tehtävissä.

Hakijoilta odotetaan viestinnän ja taloushallinnon osaamista ja kokemusta, soveltuvaa tutkintoa, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Lisäksi englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan kykyä sekä tiimi- että itsenäiseen työhön. Arvostamme aiempaa työkokemusta hanketyöstä.

Hakuaika: 07.-18.8.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

T&K-päällikkö Kare Norvapalo, kare.norvapalo@jamk.fi, p. 040 519 6091

Yksikönjohtaja Pertti Malkki, pertti.malkki@jamk.fi, p.  040 668 2751