(Poistunut julkaisusta)

Projektisihteeri
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Oulun yliopisto hakee

projektisihteeriä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi talouspalveluiden lähipalvelutiimiä. Työtehtäviisi kuuluu projektien talouden seuranta ja rahoittajaraportointi aktiivisessa yhteistyössä projektien vetäjien kanssa. Tehtävässäsi toimit projektien vetäjien tukena ja varmistat tarvittavat tiedot projektien taloudesta: vakioraportointi, budjetointijärjestelmän päivitys, yliopiston taloushallinnon käytäntöjen neuvonta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista asiakaspalveluasennetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja joustavaan tiimityöhön sekä kykyä hallita ja organisoida suuren projektimäärän taloushallinto. Tehtävässä onnistuminen edellyttää alempaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa työskentelyä projektien taloushallinnon tehtävissä, rahoituslähteiden (esim. Suomen Akatemia, rakennerahastot) tuntemusta, taulukkolaskentaohjelmistojen sujuvaa käyttöä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. SAP-järjestelmän käyttökokemus on tehtävässä eduksi.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hae tehtävää sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 6.8.2018.

Tehtäviä täytetään kaksi, sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävissä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa controller Olli Ahonen, sähköpostitse olli.ahonen (at) oulu.fi tai 31.7. – 6.8. myös puh. 029 448 4140.