(Poistunut julkaisusta)

Projektisihteeri, Liiketoimintayksikkö
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Projektisihteeri

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteistyön pääasiallisena toteutusmuotona ovat hankkeet. Hankkeiden pääasialliset rahoituskanavat ovat julkisia rahoitusohjelmia. Näiden ohjelmien tavoitteita ovat mm. työllisyyden edistäminen, alueiden kilpailukyvyn ja elinvoimaisuuden lisääminen ja liiketoimintamahdollisuuksien kasvattaminen.

 

Haemme määräaikaista projektisihteeriä Liiketoimintayksikköön.

 

Tehtävänkuvaan kuuluvat hankkeiden talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät, kuten maksatushakemusten valmistelu ja aineistojen kokoaminen, hankkeiden palkkakohdistusten käsittely, talousseurantojen laadinta sekä muut hankehallinnointiin liittyvät avustavat tehtävät.

 

Hakijoilta edellytetään taloushallinnon osaamista ja kokemusta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä tarvitaan kykyä sekä tiimi- että itsenäiseen työhön. Arvostamme aiempaa työkokemusta hanketyöstä sekä EU- ja BusinessFinland-rahoitustuntemusta.

 

Määräaikainen työ alkaa 1.3.2020 ja on voimassa 31.12.2021 saakka.

Hakuaika 10. - 16.2.2020

Lisätietoja:

etunimi.sukunimi@jamk.fi

Tiina Martelius-Louniala, T&K-päällikkö, Liiketoimintayksikkö, +358405797668