(Poistunut julkaisusta)

Projektisihteeri Haka PKS Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme HAKA PKS:lle projektisihteeriä Espooseen. 

Toimeksiantajan esittely

Haka PKS on suomalainen arvostettu ja luotettava kumppani omalla toimialallaan. Yrityksen toimihenkilöillä on kymmenien vuosien kokemus julkisivuratkaisujen toteuttamisesta. Yrityksellä on toimistot Espoossa, Seinäjoella ja Saarenmaalla. Yritys on keskittynyt haastavien julkisivurakenteiden valmistamiseen ja rakentamiseen sekä erikoistunut metalli- ja lasijulkisivuihin. Työyhteisö on vahvasti omaan tekemiseensä sitoutunutta, ammattitaitoista ja omista tuoteryhmistään innostunutta. Toiminnan kasvaessa haemme joukkoon langat käsissään pitävää projektisihteeriä. 

Tehtävänkuvaasi kuuluvat monipuoliset sihteerin tehtävät, kuten kehitysprojektien kokousmuistioiden ja projektien työkirjojen laatiminen ja tallennus, kansiorakenteiden luominen ja ylläpito, ohjeistusten kirjoitus, muistiopohjien luominen ja muut hankehallinnointiin liittyvät avustavat tehtävät. 

Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta toimistopuolen tehtävistä sekä tarkkaa, ripeää ja toimeentarttuvaa otetta työhön. Tehtävässä tarvitaan kykyä sekä tiimi- että itsenäiseen työhön. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja odotamme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Ymmärrys rakennusalan termistöstä on eduksesi, mutta toimialatuntemusta tärkeämpää on valmius oppia ja ahkera asenne työntekoon. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä, mutta myös englannin kielen osaaminen on eduksi. 


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn osaavassa ja rennossa asiantuntijatiimissä. Työsuhde on alkuun määräaikainen 6kk, mutta sinulla on hyvät mahdollisuudet vakinaistua yrityksen palvelukseen syksyllä. Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pikaisesti. Työtunteja voit tehdä joko täydet 37,5h/vko tai osa-aikaisemmin, jos olet esimerkiksi yhä opiskelijana.  

Kiinnostuitko? Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen, puh. 050 5374289.