Projektisihteeri, automaatio
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Meille tärkeitä asioita ovat ympäristö, työhyvinvointi ja -turvallisuus sekä henkilöstö, josta pidämme huolen. Tervetuloa tiimiin, jossa arvostetaan kollegoiden työpanosta ja nautitaan esimiehen luottamuksesta. Meillä toimii aktiivinen Caveri-kerho, tuemme liikuntaharrastuksia ja konttorilla on vapaassa käytössä huipputason kuntosali sekä ohjattuja ryhmiä.

Projektisihteerin tehtäviin kuuluvat:

  • projektien massalaskenta
  • työkuvien- ja luovutusdokumenttien laadinta
  • laitteiden tilaaminen

Työskentelet yhteistyössä yksikönpäällikön ja projektipäälliköiden, sekä heidän tiimiensä kanssa. Olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen, hyvä organisoimaan, tulet toimeen ihmisten kanssa ja paineensietokykysi on hyvä.

Menestyäksesi työssäsi sinun tulee osata lukea LVISA-suunnitelmia ja olla perillä projektien työvaiheista. Sinun tulee hallita MS-Office erinomaisesti. Käytännön kokemus automaatio tms. sähköisen talotekniikan asennus- ja kytkentätöistä sekä AutoCAD-perusteiden osaaminen katsotaan eduksi.

Tekninen koulutustausta on toivottavaa, mutta sen voi korvata työkokemuksella. Tehtävä sopii myös uudelleen kouluttautuneelle tai alan vaihtajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin yksikönpäällikkö Harri Korpijaakko, p. 040 577 4031. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 28.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot