(Poistunut julkaisusta)

Projektisihteeri, Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on arvostettu pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta. Teemme aktiivisesti töitä kotimaisten ja kansainvälisten hankkeiden sekä koulutusviennin saralla. Työllämme haluamme parantaa oppimisen laatua ja luoda tulevaisuuden koulutusratkaisuja.

Ammatillinen opettajakorkeakoulu hakee määräaikaista projektisihteeriä (1.12.2019 - 30.11.2020) taloushallinnon tukipalvelutehtäviin kotimaisten ja kansainvälisten projektien parissa. Projektisihteerinä vastaat projektien taloushallintoon, raportointiin, dokumentointiin ja arkistointiin liittyvistä tehtävistä yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa. Sinulta sujuu myös projekteihin liittyvien tapahtumien ja koulutusten käytännön järjestelyt.

Toivomme
Sinulla on soveltuva ammatillinen tai korkea-asteen tutkinto, sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä osaaminen tieto- ja viestintätekniikassa. Lisäksi sinulla on näyttöä taloushallinnon työtehtävien hyvästä hallinnasta. Arvostamme hanketoiminnan tuntemusta ja kokemusta koulutusorganisaation toiminnasta. Projektisihteerinä tartut toimeen ja olet oma-aloitteinen työyhteisön tiimipelaaja, sinulla on palveluasennetta ja -osaamista, olet joustava ja vastuullinen työotteeltasi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä

Hannele Torvinen, päällikkö TKI, hannele.torvinen@jamk.fi, puh. 040 532 3047

Tuire Mäki, projektikoordinaattori, tuire.maki@jamk.fi, puh. 040 831 2935 

Hakuaika 5.11. – 17.11.2019