Projektisalkunhallinnan asiantuntija
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Haemme Olkiluotoon
 
Projektisalkunhallinnan asiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt projektisalkunhallinnan asiantuntijaa tekniikkatoiminnon toiminnan ohjaukseen.

Tehtävässäsi vastaat muun muassa projektisalkun ylläpidosta, projektibudjetoinnista ja raportoinnista sekä niihin liittyvistä kehitystehtävistä. Tehtäväsi sisältää sopivassa suhteessa rutiinitöitä ja satunnaisten kertaluonteisten haasteiden ratkaisua. Työssäsi myös kehität toimintaa ja otat käyttöön uusia järjestelmiä. Lähimmät yhteistyökumppanisi ovat talous- ja projektinhallinnan ammattilaiset.

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on soveltuva tekninen tai taloudellinen koulutus, hallitset yleisimpien tietojärjestelmien käytön ja sinulla on kykyä omaksua työhön liittyvät tietojärjestelmät. Olet asiakaspalveluhenkinen, ryhmätyötaitoinen, ongelmanratkaisukykyinen ja suhtaudut haasteisiin innostuneesti. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Arvostamme lisäksi kykyä sitoutua tehtäviin pitkäaikaisesti, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?
Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Aleksi Laiho 4-6.8.2020 klo 9-15, puh. 040-7268394.
 
Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 14.8.2020 ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1369347
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Laiho (aleksi.laiho (a) tvo.fi)
  • Puhelin: 040-7268394
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta