(Poistunut julkaisusta)

Projektipastori (4)
Helsingin seurakuntayhtymä, Malmin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Määräaikainen projektipastorin tehtävä 1.9.2018–30.9.2020

Malmin seurakunnassa on haettavissa neljä määräaikaisen projektipastorin tehtävää ajalle 1.9.2018–30.9.2020. Tehtävät ovat uusia ja vailla vakiintuneita työnkuvia. Haemme rohkeita, ihmisystävällisiä, omatoimisia ja toimeen tarttuvia pastoreita tekemään uudenlaisella työotteella kohtaamistyötä. Tehtävät ovat uusia ja tarkempi työnkuva määräytyy ajan kanssa.

Tässä vaiheessa työhön ei kuulu rippikoulutyötä eikä normaalia pastorien nk. toimitus- tai messukiertoa. Työ muodostuu alkuvaiheessa ihmisten kohtaamisista ja kulkemisesta kaduilla, puistoissa, ostareilla – kaikkialla siellä missä ihmiset ovat. Toimia sielunhoitajana, rinnalla kulkijana, tutustuen alueen ihmisiin. Seuraavassa vaiheessa on toivomuksena että alueelle, josta pastori vastaa, syntyisi uudenlaisia alueen asukkaiden näköisiä yhteisöjä.

Malmin seurakunnan alueella asuu paljon ihmisiä, laadukas hyvin hoidettu perustyömme ei tavoita kaikkia alueen ihmisiä. Liian moni kulkee kadulla ja asuu yksin. Liian moni jää vaille huomiota ja rakkautta. Muun muassa näihin tarpeisiin etsimme nyt seurakuntaamme ennakkoluulottomia pastoreita. Pastoreita, joilla on vahva teologinen osaaminen, erinomaiset vuorovaikutustaidot, mielellään myös hyvä englanti suomen kielen lisäksi. Tule meille isä Camilloksi tai Geraldine Grangeriksi!

Olet etsimämme pastori/ teologi jos olet:
-ennakkoluuloton ja rohkea
-utelias ja loputtoman kiinnostunut ihmisistä
-omaat vahvan teologisen identiteetin ja sydämestäsi huokuu vahva rakkaus kanssaihmisiä kohtaan
-sinulla on vahva stressinsietokyky
-olet hyvä organisoimaan
-olet luontainen verkostoituja ja tulet kaikkien kanssa toimeen
-siedät epävarmuutta ja keskeneräisyyttä
-omaat omatoimisen ja aktiivisen työotteen mutta olet joukkuepelaaja
-olet valmis sitoutumaan koko projektin ajaksi.

Projektipastorien (4 kpl) tehtävät jakaantuvat seuraavasti:
-Jakomäki, vastaa alueen ihmisten hengellisyydestä ja kohtaamisista
-Tapuli/Siltamäki, vastaa alueen ihmisten hengellisyydestä ja kohtaamisista
-Malmin alue, vastaa alueen ihmisten hengellisyydestä ja kohtaamisista
-Viikki, Pihlajamäki, vastaa alueen ihmisten hengellisyydestä ja kohtaamisista.

Yksityiskohtainen työnkuva ja alue määritellään tarkemmin palkkauksen yhteydessä. Työnkuva sovitaan kirjallisesti jokaisen kanssa erikseen. Työn painopiste tulee olemaan aluetyössä ja ihmisten kohtaamisissa. Erityispainotuksina aluetyön lisäksi arvostamme sosiaalisen median monipuolista osaamista sekä kielitaitoa (erityisesti englanti).

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen ja uraa uurtavan työn. Pääset tekemään ja elämään pappeutta uudella tavalla. Tässä työssä eivät työpäiväsi tule olemaan koskaan samanlaisia keskenään. Tarjoamme sinulle myös mukavan ja ison työyhteisön tueksesi. Isossa seurakunnassa voi olla mahdollista tehdä työtä myös tulevaisuudessa. Malmin seurakunnassa ollaan uteliaita, rohkeita ja rakastavia. Tervetuloa joukkoomme.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaisesti siten, että peruspalkka on 2.989,16 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen ja on enintään 15 % peruspalkasta. Tehtäviä täytettäessä voidaan huomioida myös vihkimystä hakevat teologian maisterit.
Tehtävät on otettava vastaan 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset pyydetään 24.5.2018 klo 16.00 mennessä sähköisen hakuilmoituksen kautta.
Tiedustelut seurakunnan kirkkoherralta Heikki Arikalta puh. 09 2340 4411. Soittoaika 11.5. klo 12–15, 14.5. klo 12–15.. Haastattelut sovitaan ajalle 31.5. klo 11-17 (varalla 6.-8.6.2018). Tehtäviin valittavien tulee olla ev.lut.seurakunnan jäseniä. Malmin seurakunnan seurakuntaneuvosto päättää kokouksessaan 19.6.2018 tehtäviin valittavat.