Projektipalvelusihteeri / Tredu
Ammatillinen koulutus, Tredu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Tredun kehittäminen ja innovaatiotoiminta -yksikössä toimii projektitoimisto, jonka tehtävänä on koordinoida ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen kehittämisprojekteja, huolehtia niiden talous- ja hallintotehtävistä sekä tuki- ja neuvontapalveluista projektitoimijoille.

Haemme määräaikaista projektipalvelusihteeriä ajanjaksolle 23.8.2021-31.7.2022.

Projektipalvelusihteerin tehtäviin kuuluu ulkoisella rahoituksella toteutettavien kehittämisprojektien talous- ja hallintotehtävien hoitaminen. Keskeisimpiä tehtäviä ovat projektien päivittäistalouden hoitaminen mm. palkkojen kohdentaminen projekteille, budjetointi ja ennustaminen yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa, talousseuranta ja raportointi sekä projektien työajanseurantojen tekninen tarkastus ja hyväksymiskierron toteuttaminen. Lisäksi projektipalvelusihteeri osallistuu projektien taloudenhoidon prosessien kehittämiseen.

Arvostamme hakijan aikaisempaa kokemusta projekti- tai taloushallinnon tehtävistä, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, OVTESin ja KVTESin tuntemusta sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva, vähintään toisen asteen tutkinto.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Hakuaika päättyy 6.8.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Anne Nousiainen, puh. 040 801 6995, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Anne Nousiainen, puh. 040 801 6995, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot